Youth League: Νίκη με ανατροπή για τον Άρη Ρεθύμνου κόντρα στις Ελπίδες Ηρόδοτου

Τη νίκη με 1-3 και μάλιστα με ανατροπή πανηγύρισε ο Άρης Ρεθύμνου επί των Ελπίδων Ηροδότου, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος του Youth League.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τις Ελπίδες Ηροδότου καθώς μόλις στο 3ο λεπτό κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ με τον Μαρκάκη να κάνει το 1-0!

Ο ίδιος ποδοσφαιριστής μάλιστα σκόραρε και πάλι λίγο αργότερα, ωστόσο το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ!

Στο 35΄ ο Άρης Ρεθύμνου είχε δοκάρι μετά από απευθείας φάουλ του Ανδρεδάκη, ενώ στο 42΄ ήρθε η ισοφάριση όταν μετά από κόρνερ ο Τούλιος με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1!

Στο δεύτερο μέρος ο χρόνος κυλούσε με το 1-1 να παραμένει, ωστόσο αυτό άλλαξε στο 82ο λεπτό όταν ο Αντουράκης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-2 κάνοντας την ολική ανατροπή στο σκορ!

Στην τελευταία φάση του αγώνα μάλιστα ο Ανδρεδάκης έκλεψε τη μπάλα έκανε μία κάθετη προς τον Στριλιγκά και εκείνος με ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-3!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ελπίδες Ηροδότου: Καραμπουρνιώτης, Αγγελάκης, Λημιωτάκης, Σχοινάκης, Τρουλινός, Χέπα, Ψιμόπουλος, Μιχελάκης, Μαρκάκης, Τσακουντάκης

Αγωνίστηκαν και οι: Τζιάφας, Μαυρίδης, Τζιράκης, Τραβαγιάκης, Δασκαλάκη, Γαλιατζάκης, Ζιγούρης, Ριτσόπουλος

Άρης Ρεθύμνου: Τότσκα, Παπαδάκης, Αντουδάκης, Παπαδόπουλος Β., Τούλιος, Ανδρεδάκης, Βαρούχας Α., Γρηγοράκης, Μαραγκάκης, Λέσι, Μακρυπόδης

Αγωνίστηκαν και οι: Χεμπάι, Βαρούχος Θ., Στριλιγκάς, Ράμα, Παπαδόπουλος Γ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P