Μεγάλο «διπλό» για την ΑΕ Κρητών!

Σπουδαία νίκη κατάφερε να πάρει η ΑΕ Κρητών στο παιχνίδι με τον Κόροιβο επικρατώντας με 2-1 για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β1 ΕΠΣΗ.

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να βρουν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί κάτι αξιόλογο στις δύο εστίες.

Όσο περνούσε η ώρα οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πάρουν τα ηνία της αναμέτρησης δημιουργώντας ευκαιρίες στην εστία του Κόροιβου, ωστόσο το γκολ δεν μπορούσε να ρθει για την ΑΕ Κρητών.

Λίγο πριν βγει το ημίχρονο η ΑΕ Κρητών έχασε τεράστια ευκαιρία να πάρει προβάδισμα στο σκορ ωστόσο ο Γεωργιουδάκης σημάδεψε το δοκάρι στην προσπάθεια του με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-0.

Με το… καλημέρα του δευτέρου ημιχρόνου η ΑΕ Κρητών κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Γεωργιουδάκη να σουτάρει μέσα από την περιοχή και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Κόροιβος κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με τον Μανιουδή να βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1. Λίγο πριν συμπληρωθεί το 75ο λεπτό ο Τσουβαλάς κατάφερε να σκοράρει για την ΑΕ Κρητών κάνοντας το 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Κόροιβος: Δουκουμεντζάκης, Διαλυνάς(53′ Μουρτζάκης), Χουστουλάκης, Σταυρακάκης, Καβάζης, Κεφαλάκης(85′ Δρίβας), Κουκάκης, Γεναράκης Μ.(65′ Σχοιναράκης),, Πρέντι(65′ Καλογεράκης), Μανιουδάκης, Αντωνακάκης.

ΑΕ Κρητών: Μανουσάκης, Κλάδος(70′ Σταυραντής), Μαγνήσαλης(85′ Ροβιθάκης), Βασιλαρόπουλος, Τσουβαλάς, Κεσκίνης(85′ Ταμιωλάκης), Παντζαρίδης, Ριζάκης(70′ Ξηνταβελονάκης). Κοκοσάλης, Γιακουμάκης, Γεωργιουδάκης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P