ΑΠΙΘΑΝΟ παιχνίδι «Χ»ωρίς νικητή στο Αρκαλοχώρι!

Σε ένα απίθανο παιχνίδι με έξι τέρματα, ΟΦΑ και Δειλινά αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 1-1 για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ!

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τον ΟΦΑ καθώς πήρε καθώς στο 15ο λεπτό κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με τον Ταμπάκη να κάνει το 1-0, ενώ σαν να μην έφτανε αυτό ο Λαδιανός τρία λεπτά αργότερα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0!

Τα Δειλινά ωστόσο δεν πτοήθηκαν και μόλις στο 20΄ ο Λαυρεντίου έβαλε και πάλι τους «πράσινους» στη διεκδίκηση του αγώνα, μειώνοντας σε 2-1!

Ο ίδιος ποδοσφαιριστής μάλιστα στο 25΄ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι έκανε το 2-2 φέρνοντας την αναμέτρηση στα ίσα!

Πριν κλείσει το ημίχρονο μάλιστα ο απόλυτος πρωταγωνιστής των Δειλινών, ολοκλήρωσε το προσωπικό του χατ-τρικ και έκανε την ολική ανατροπή, με το 2-3 να είναι το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου!

Στην επανάληψη ο ΟΦΑ μπήκε δυνατά και στο 54΄ έφερε το παιχνίδι και πάλι στα ίσα με τον Μουρτζάκη να κάνει το 3-3!

Μάλιστα στη συνέχεια οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι και είχαν την ευκαιρία να πάρουν και πάλι το προβάδισμα, ωστόσο ο Ροδουσάκης νίκησε από την άσπρη βούλα τον Τσατσάκη με το 3-3 να είναι το τελικό αποτέλεσμα!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΦΑ: Χατζιδάκης, Φραγκιαδάκης, Μουρτζάκης, Καλεμάκης, Τσατσάκης, Κόκκινος, Ταμπάκης(75΄ Κώστας), Λουλάκης, Λαδιανός(85΄ Τζανής), Φρόκου, Κουσκόφ(75΄ Σαμωνάκης)

Δειλινά: Ροδουσάκης, Χεράκης, Κατσαμπρακάκης, Μιχελάκης, Παγωνάκης(78΄ Κεφαλούκος Μ.), Κεφαλούκος Δ., Πασάς, Μεντουδάκης, Καναβάκης(67΄ Δρακωνάκης), Λαυρεντίου(87΄ Χουρίδης), Βαρούχας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P