Με «ήρωα» τον Κουτζαβασίλη, «όρθια» στην Καλαμάτα τα Χανιά

Παρά το γεγονός πως προηγήθηκαν τελικά τα Χανιά αναδείχτηκαν ισόπαλα με 1-1 στο ντέρμπι με την Καλαμάτα, με τον Κουτζαβασίλη μάλιστα να αποκρούει πέναλτι λίγο πριν το τέλος!

Η Καλαμάτα απείλησε πρώτη στο παιχνίδι με τον Λουκίνα να κάνει μία κεφαλιά η οποία πέρασε άουτ, ενώ λίγο αργότερα ο ίδιος ποδοσφαιριστής απείλησε πάλι με το κεφάλι.

Στο 20΄ τα Χανιά κέρδισαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μπακαγιόκο στον Κόλλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Βασιλόγιαννης ο οποίος ήταν εύστοχος για το 0-1!

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και είχαν κάποιες καλές στιγμές με τους Λουκίνα και Αναστασόπουλο αλλά το 0-1 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη τα Χανιά προσπάθησαν να φτάσουν σε δεύτερο γκολ και είχα κάποιες καλές στιγμές με τον Κάρλος. Τελικά η ομάδα που βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα ήταν η Καλαμάτα, με τον Μπακαγιόκο να κάνει ένα φάουλ και τον Αναστόπουλο να κάνει μία κεφαλιά και ο Παπατόλιος με γυριστό σουτ να κάνει το 1-1!

Στο 80΄ μάλιστα οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, ωστόσο ο Κουτζαβασίλης απέκρουσε το πέναλτι του Λουκίνα, κρατώντας όρθια την ομάδα του, με το 1-1 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Καλαμάτα (Αριάν Μπελά): Ταΐρης, Κωνσταντινόπουλος, Μπακαγιόκο, Τσελεπίδης, Μοζέρ (40’ λ.τρ. Μαβινγκά), Παπατόλιος, Ματέους Αλβες (89’ Λουπάνο), Αναστασόπουλος (89’ Σκεντεράι), Χέμπερτ Φελίπε (60’ Μπόρχες), Γρίβας, Λουκίνας

Χανιά (Νίκος Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Φόμπι, Πατάπης, Παντεκίδης, Καμαρά (88’ Κογιέτε), Παναγιωτούδης, Κάρλος, Τριανταφυλλάκος (77’ Τσαμούρης), Βασιλόγιαννης, Βάρκας (66’ Μπαΐροβιτς), Κολλάς (88’ Κόλα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P