Ανατροπή στην ανατροπή και στο τέλος… μίλησε ο Μπουλούκας!

Σπουδαία νίκη με ανατροπή κατάφερε να πανηγυρίσει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος επικράτησε με 3-2 της Δόξας Ηρακλείου για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β1 ΕΠΣΗ.

Ο ρυθμός ήταν εξαιρετικός από τα πρώτα λεπτά με τις δύο ομάδες να δείχνουν ότι θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο και να απολαύσουν την αναμέτρηση, ωστόσο οι χαμένες ευκαιρίες κρατούσαν το 0-0.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ στο 18ο λεπτό με τον Φουντουλάκη, ωστόσο οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα, αφού ισοφάρισαν τέσσερα λεπτά αργότερα με τον Καρκανάκη.

Στην συνέχεια οι δύο ομάδες «πάλεψαν» για να πάρουν τα ηνία στην αναμέτρηση με τους γηπεδούχους να χάνουν τεράστια ευκαιρία με τον Ανδριαδάκη να σημαδεύει το δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Έτσι το 1-1 δεν άλλαξε με τις δύο ομάδες να αφήνουν ανοιχτούς λογαριασμούς για την επανάληψη.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Δήμου Χριστοφή κατάφερε να κάνει την ανατροπή στο σκορ με τον Κώττα να σημαδεύει σωστά από πλεονεκτική θέση και να κάνει το 2-1.

Ο Παναθηναϊκός απάντησε με το ίδιο νόμισμα την Δόξα Ηρακλείου, όπως είχε κάνει στο πρώτο ημίχρονο και τρία λεπτά μετά το γκολ των γηπεδούχων βρήκε απάντηση με τον Στειακάκη να κάνει το 2-2.

Την ανατροπή στην ανατροπή πραγματοποίησε ο Μπουλούκας, ο οποίος πέρασε αλλαγή στο παιχνίδι στο 72ο λεπτό και σκόραρε στο 80ο, κάνοντας το 3-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Δόξα Ηρακλείου: Κλάδος, Κεβάνι, Ανδριαδάκης, Αποστολίδης(87′ Καρακωνσταντάκης), Περάκης, Αδαμάκης, Κώττας, Τσαλόπουλος(75′ Αλεξάκης), Πετράκης(70′ Σπανουδάκης), Κατσαρός(87′ Γρηγορούδης), Καρκανάκης.

Παναθηναϊκός: Κτιστάκης, Λιδορτινάκης, Γεμιτζόγλου(70’ Γραμματικάκης), Κοτζιάς(60’ Χατζάκης) Χοτζάι, Φουντουλάκης, Στειακάκης, Φανουράκης, Γιαννακουδάκης(60’ Κορνελάκης), Χρονάκης(72’ Μπουλούκας), Αλεβιζάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P