Χωρίς Νάκα αλλά με «Καστέλλο», Παγώνη στη Νέα Σμύρνη ο Πόρος

Με προορισμό τον Πειραιά και εν συνεχεία τη Νέα Σμύρνη ταξιδεύει ο Πόρος απόψε το βράδυ για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Ο Πόρος που γνώρισε την πρώτη του ήττα μέσα στο 2022 από τον ΠΟΑ κατάφερε να πάρει μέσα στην εβδομάδα την πρόκριση για το final 4 αφήνοντας έξω τον ΑΟΤ στα πέναλτι και πλέον έχει στρέψει την προσοχή του στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Ο Ανδρέας Σκέντζος που έχει να διαχειριστεί και την κούραση των παικτών από την «διαβολοβδομάδα» δεν θα μπορεί να υπολογίζει τον Νάκκα και τον Μπράουν, με τον πρώτο να ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ ο δεύτερος από τραυματισμό.

Αντίθετα ετοιμοπόλεμοι για το παιχνίδι είναι οι Καστελλιανάκης και Παγώνης, οι οποίοι επιστρέφουν μετά από δύο συνεχόμενες απουσίες από τα παιχνίδια με Πόρο και ΑΟΤ.

Στον Πόρο έχουν στόχο να τα δώσουν όλα στο ιστορικό παιχνίδι με τον Πανιώνιο και να επιστρέψουν με ένα θετικό αποτέλεσμα έχοντας δείξει και ωραία στοιχεία μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P