Μοχός εννέα «αστέρων» με σεληνιασμένο Ποντίκαλη!

Εντυπωσιακός ήταν ο Μοχός στην αναμέτρηση με τους Νέους Ηροδότου καταφέρνοντας να επικρατήσουν με 9-0 για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 ΕΠΣΗ του 1ου ομίλου.

Η ομάδα του Αντώνη Λεκάκη μπήκε ορεξάτη στο παιχνίδι και στο 3ο λεπτό είχε δοκάρι με τον Νταουσιάνη. Τέσσερα λεπτά αργότερα ήρθε το γκολ, όταν ο Νταουσιάνης εκτέλεσε κόρνερ και ο Μηλάκης από κοντά έκανε το 1-0.

Η συνέχεια ήταν ανάλογη με τον Ποντίκαλη να παίρνει την σκυτάλη από τον Μηλάκη, αφού στο 16ο λεπτό κατάφερε να κάνει το 0-2, ενώ με εντυπωσιακό σουτ στο 22ο λεπτό έβαλε τις βάσεις για μια σπουδαία νίκη κάνοντας το 0-3.

Ο νεαρός επιθετικός στο 28ο λεπτό κατάφερε να κάνει χατ τρικ με ωραίο πλασέ ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-0 που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε την ίδια εικόνα με τον Σούρσο να κάνει το 5-0 με ωραίο σουτ μετά από ατομική προσπάθεια του Αμοιρόπουλου. Στο 60ο λεπτό ο Ποντίκαλης πέτυχε το τέταρτο προσωπικό του τέρμα και έκτο της ομάδας του, ενώ ο ίδιος παίκτης έκανε το 7-0.

Ο παίκτης του Μοχού ήταν σεληνιασμένος στο σημερινό παιχνίδι και στο 66ο λεπτό έκανε το 8-0 φτάνοντας ο ίδιος τα έξι σε ένα παιχνίδι. Το κερασάκι στην… τούρτα για τον Μοχό πέτυχε ο Αμοιρόπουλος ο οποίος έκανε το 9-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

 Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Νέοι Ηροδότου: Γαλατάς, Σωμαράκης, Κουρουκιαβούρης, Λεονταράκης, Καραλής, Σαλατάι, Ποταμιανάκης, Γκαράλης, Ριτζόπουλος, Καρακωνσταντής, Σαριδάκης.

Μοχός Μουτζούρης, Τσιμηνικάκης, Αμοιρόπουλος, Διαμαντάκης Γ., Ρουμελιώτης(55’ Στεφανάκης), Τσεκρέζι(55’ Ρουσσοχατζάκης Ρ.), Νταουσιάνης, Διαμαντάκης Σ., Μηλάκης, Σούρσος, Ποντίκαλης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P