Δυνατό ντέρμπι, «Χ»ωρίς νικητή στο Γάζι! (pics)

Ισόπαλο με σκορ 2-2 ολοκληρώθηκε το ντέρμπι κορυφής της Β2 ΕΠΣΗ, ανάμεσα στους Νέους Αλμυρού και τον Ζαρό στο Γάζι.

Σ’ ένα αρκετά καλό παιχνίδι, ο Ζαρός ήταν αυτός που κατάφερε να απειλήσει στο 6’ με τον Σαριδάκη, ενώ το πρώτο γκολ σημειώθηκε στο 23’ μετά από ωραία ενέργεια του Ρούκου, ο Φιτσοδασκαλάκης με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Η ομάδα του Ζαρού «απάντησε» στο 32’ όταν μετά από κεφαλιά του Καργάκη, η μπάλα αρχικά βρήκε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Τσαγκαράκης δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-1. Το φινάλε του πρώτου μέρους ήταν εντυπωσιακό, ο Ζαρός πήρε το προβάδισμα στο 44’ με τον Μάτσα, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Βολιτάκης κέρδισε πέναλτι και ο Νοδαράκης σκόραρε κάνοντας το 2-2 που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο Νοδαράκης από τα δεξιά, πήρε τη μπάλα, «έκοψε» προς τον Βολιτάκη, όμως το πλασέ του τελευταίου, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας, ενώ τόσο στο 65’ όσο και στο 66’, ο Νοδαράκης απείλησε την εστία του Ζαρού, χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει.

Στο 75’ τεράστια ευκαιρία για τον Ζαρό, με τον Ρομπογιαννάκη να σουτάρει στη κίνηση, όμως ο Παγωμένος απομάκρυνε σε κόρνερ και ένα λεπτό αργότερα ο Αλμυρός «απάντησε» με τον Ρούκο, αλλά ο Φιλιουδάκης μπλόκαρε.

Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, οι δύο ομάδες αυτοπεριορίστηκαν, με το 2-2 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Νέοι Αλμυρού: Παγωμένος, Στρατάκης, Μάστος, Κανάκης, Φιτσοδασκαλάκης(66’ Δάλλας), Νοδαράκης, Κοκολογιαννάκης Γ., Ρούκος(84’ Γιούμπα), Βολιτάκης, Κοκολογιαννάκης Ι., Τσαβολάκης(52’ Κοτζαδάκης)

Ζαρός: Φιλιουδάκης, Καργάκης, Καπετανάκης(59’ Γιατρομανωλάκης), Λεμονάκης, Αλμπαντάκης Ε., Γρηγορίου, Σαριδάκης(59’ Καλεμάκης), Τζαγκαράκης(72’ Ρομπογιαννάκης), Μάτσας(77’ λ.τ. Ραπτάκης), Αλμπαντάκης Β., Ξεκαρδάκης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P