Έκλεισε θέση στο final four ο Αλμυρός!

Την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου ΕΠΣΗ πανηγύρισε ο Αλμυρός, ο οποίος παρότι αγχώθηκε προς το φινάλε κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 κόντρα στον ΟΦΑ.

Ο Αλμυρός μπήκε ορεξάτος στο παιχνίδι και αποφασισμένος να αποδείξει ότι είναι το φαβορίτης αναμέτρησης. Έτσι μόλις στο 3ο λεπτό κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Φραγκουλάκης βρήκε εξαιρετικά τον Ντιατά και αυτός με υποδειγματικό σουτ έκανε το 0-1 για την ομάδα του Γαζίου.

Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι σπατάλησαν δύο ακόμα ευκαιρίες με τον Πιερτζιάκομι και τον Ντιατά, ωστόσο οι προσπάθειες τους δεν βρήκαν στόχο.

Ο ΟΦΑ παρότι αιφνιδιάστηκε και έχει να αντιμετωπίσει μια ομάδα παραπάνω κατηγορίας το «πάλευε» το παιχνίδι χάνοντας ευκαιρία στο 26ο λεπτό με τον Φρόκου, όμως δεν ανησύχησε ιδιαίτερα ο Βλαχάκης.

Ο Αλμυρός πατούσε με ευκολία την περιοχή του ΟΦΑ, όμως ο Χατζιδάκης ήταν σε εξαιρετική ημέρα καταφέρνοντας και πάλι σε φάση στο 30ο λεπτό να πει «όχι» στον Ντιατά και να κρατάει όρθιο τον ΟΦΑ.

Η ομάδα του Μανώλη Παπαματθαιάκη πίεσε για το δεύτερο γκολ πριν βγει το ημίχρονο με κύριο εκφραστεί τον Ντιατά, όμως ο Χατζιδάκης κρατούσε το 0-1 μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα ήταν ανάλογη με τον Αλμυρό να έχει τον έλεγχο της αναμέτρησης και να προσπαθεί να βρει το δεύτερο γκολ για να «κλειδώσει» την πρόκριση στο final four. Από την άλλη ο ΟΦΑ προσπαθούσε να βγει από τα καρέ του απειλώντας με στατικές φάσεις χωρίς ωστόσο να γίνει κάτι ιδιαίτερο στην εστία του Βλαχάκη.

Η ομάδα του Γαζίου κατάφερε στο 70ο λεπτό να «κλειδώσει» την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού με τον Κουράκη ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή «νίκησε» τον εντυπωσιακό μέχρι τώρα Χατζιδάκη κάνοντας το 0-2.

Ο ΟΦΑ παρότι βρέθηκε με δύο γκολ πίσω δεν το έβαλε κάτω και από μια ακόμα στατική φάση στο 82ο λεπτό κατάφερε να ξανά μπει στο ματς, με τον Λουλάκη να σκοράρει και να κάνει το 1-2.

Παρά το γκολ του ΟΦΑ, ο Αλμυρός κατάφερε να κρατήσει μέχρι τέλος τη νίκη και να πανηγυρίσει την πρόκριση στο final four που θα γίνει στο Μαλεβίζι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΦΑ: Χατζιδάκης, Μουρτζάκης, Γκιόκα(Βερυκοκίδης), Τσατσάκης, Λουλάκης, Μπονατσάκης(70′ Βισκαδουράκης), Σαμωνάκης(60′  Ταμπάκης), Κόκκινος, Κουκσόφ(80′ Αουίντα), Φρόκου, Λαδιανός(70′ Κώστας).

Αλμυρός: Βλαχάκης, Αγαπάκης, Ζέλιος, Γιαλούσης, Κασαπάκης, Χαϊντίνι(60’ Μπρένγκα), Ντιατά(60’ Αρχοντάκης), Φραγκουλάκης, Πιερτζιάκομι(70’ Ντέτσικας), Ξενοκτιστάκης, Ντιονίσιο(46’ Κουράκης).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P