Πήραν… ανάσες και κοιτάζουν το ντέρμπι με την Ροδιά!

Το Άλογο Μαλεβιζίου γέμισε… μπαταρίες το σαββατοκύριακο, αφού η αναμέτρηση με τους Νέους Μοιρών αναβλήθηκε και πλέον άπαντες έχουν στρέψει την προσοχή τους στο ντέρμπι με την Ροδιά.

Η ομάδα του Μάικ Παρθενάκη βρίσκεται σε καλό «φεγγάρι» το τελευταίο διάστημα και η αναβολή της αναμέτρησης δεν ήταν αρκετά καλό για τους ίδιους, ωστόσο βρήκαν την ευκαιρία να γεμίσουν… μπαταρίες και να κοιτάξουν με ιδιαίτερη προσοχή το παιχνίδι με την Ροδιά.

Το Άλογο Μαλεβιζίου έχει ακόμα βάσιμες ελπίδες για την κατάκτηση του τίτλου και το παιχνίδι με την Ροδιά αναμένεται να κρίνει πολλά, αφού την ίδια αγωνιστική παίζουν Νέοι Αλμυρού – Ζαρός.

Το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στο Άλογο είναι το μεγάλο… μυστικό για την επιτυχία που ενδεχομένως να ρθει, εφόσον καταφέρει να πάρει τα παιχνίδια μέχρι το φινάλε της σεζόν. Η ομάδα του Μαλεβιζίου, έχει την ποιότητα και την εμπειρία να πάρει όλα τα ματς και άπαντες στοχεύουν αρχικά στο παιχνίδι με την Ροδιά, ώστε να την αφήσουν πίσω τους και να κοιτάξουν για υψηλότερα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P