Α. Ταμπάκης: «Ματς πρόκληση για εμάς αυτό με τον Αλμυρό – Αν ξεκινούσαμε έτσι την χρονιά θα ήμασταν στην πεντάδα»

Είναι από τους πρωταγωνιστές στην αναγέννηση του ΟΦΑ στο πρωτάθλημα. Έχει σκοράρει κρίσιμα τέρματα που έδωσαν… τρίποντο στους «πράσινους». Ο Άλκης Ταμπάκης μιλάει στο ????????????????????????????????????????

Ο έμπειρος επιθετικός μίλησε για τον αγώνα πρόκληση που έχει ο ΟΦΑ την Τετάρτη κόντρα στον Αλμυρό, με στόχο την είσοδο στο ιστορικό final four, ενώ αναφέρθηκε και στην αναγέννηση των «πρασίνων» στον 2ο γύρο του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ.

Την Τετάρτη ο ΟΦΑ έχει ένα ματς πρόκληση κόντρα στον Αλμυρό. Ποιος θα είναι ο στόχος της ομάδας;  «Είναι κάτι πολύ όμορφο το να βρίσκεται η ομάδα μας στις 8 καλύτερες του κυπέλλου ΕΠΣΗ και σίγουρα αυτό μας δίνει ψυχολογία για την δύσκολη συνέχεια της χρονιά. Την Τετάρτη παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα η οποία αγωνίζεται σε μεγαλύτερη κατηγορία από εμάς, ωστόσο εμείς δεν αλλάζουμε φιλοσοφία και θα μπούμε στο γήπεδο να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε κάτι θετικό από αυτό το παιχνίδι».

Ο ΟΦΑ έχει κάνει μια σπουδαία πορεία στο κύπελλο. Ποιος είναι πλέον ο στόχος; «Είναι μεγάλη επιτυχία ότι βρεθήκαμε στην οχτάδα του κυπέλλου ΕΠΣΗ. Πλέον θέλουμε να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι με τον Αλμυρό και αν έρθει μια πρόκριση θα ήταν καλοδεχούμενη για να ζήσουμε το ιστορικό final four που γίνεται για πρώτη φορά στην ιστορία».

Στο πρωτάθλημα η ομάδα στον 2ο γύρο κάνει πρωταθλητισμό. Ποιο είναι το μυστικό της αλλαγής; «Σίγουρα ο δεύτερος γύρος ξεκίνησε πολύ καλά για εμάς έχοντας καταφέρει να πάρουμε αρκετά σπουδαία παιχνίδια που μας ανέβασαν βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά. Θεωρώ πως άμα ξεκινούσαμε έτσι από την αρχή της χρονιάς σίγουρα ο ΟΦΑ θα ήταν στην πρώτη πεντάδα. Δεν νομίζω ότι υπάρχει μυστικό. Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε σαν τελικό, βγάζουμε πάθος, ενέργεια και μέσα από την σκληρή δουλειά που κάνουμε έρχονται τα θετικά αποτελέσματα».

Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι για την φετινή χρονιά; Ο στόχος μου είναι κάθε παιχνίδι να μπαίνω στον αγωνιστικό χώρο και να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα και με την βοήθεια μου και την βοήθεια όλων των παιδιών να φτάσουμε τον ΟΦΑ όσο πιο ψηλά γίνεται σε πρωτάθλημα και κύπελλο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P