Τεράστια νίκη-παραμονής, αφιερωμένη στην οικογένεια Κεφαλούκου

Μία τεράστια βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχαν τα Δειλινά, τα οποία επικράτησαν με 1-0 της Δαμάστας, την οποία μάλιστα αφιέρωσαν στους ποσφαιριστές Μιχάλη και Δημήτρη Κεφαλούκο όπως και τον πρόεδρο Βαγγέλη Κεφαλούκο!

Τα Δειλινά ήθελαν το τρίποντο στην προσπάθειά που κάνουν για παραμονή στην κατηγορία και κόντρα στη Δαμάστα παρουσίασαν ένα εξαιρετικό πρόσωπο παίρνοντας τη νίκη με 1-0 επί της Δαμάστας, κάνοντας σημαντικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία.

Οι «πράσινοι» μπήκαν καλά στο παιχνίδι και στο 22΄ κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ με τον Κλίνη να κάνει το 1-0, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι είχαν και δύο δοκάρια στο πρώτο μέρος με τους Κλίνη και Λαυρεντίου!

Παρά τις όποιες προσπάθειες το 1-0 ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους, με τα Δειλινά να πηγαίνουν προηγούμενα στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη τα Δειλινά συνέχισαν την πίεσή τους και στο 60΄ έμειναν με παίκτη παραπάνω, καθώς ο Λαυρεντίου ανατράπηκε έξω από την περιοχή από τον γκολκίπερ Δανδάλη, ο οποίος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.

Οι «πράσινοι» έχοντας και το αριθμητικό πλεονέκτημα κατάφεραν να διαχειριστούν το υπέρ τους αποτέλεσμα ενώ είχαν και καλές στιγμές με τους Κλίνη και Λαυρεντίου, ωστόσο το 1-0 δεν άλλαξε παρά τις όποιες ευκαιρίες με τα Δειλινά να παίρνουν μία σπουδαία νίκη στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στην κατηγορία.

Μάλιστα οι «πράσινοι» αφιέρωσαν τη νίκη τους στα αδέρφια Μιχάλη και Δημήτρη Κεφαλούκο όπως και τον πρόεδρο Βαγγέλη Κεφαλούκο για την απώλειά τους.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Δειλινά: Κοκκινάκης, Ένο, Κατσαμπρακάκης, Μιχελάκης, Χεράκης(80΄ Παγωνάκης), Βιστάκης, Πασάς(60 Καναβάκης), Μεντουδάκης(80’ Κεφαλούκος Μ.), Λαυρεντίου, Κλίνης(73΄ Νικητόπουλος), Βαρούχας(60 Κεφαλούκος Δ.)

Δαμάστα: Δανδάλης, Απλαδάς, Μαρκάκης, Κουτσοποδιώτης, Κοσμάς(45΄ Κοκορέλιας), Καραξής(80’ Σερλιδάκης), Κουτσάκης, Αποστολάκης, Κωτούλας(45΄ Ψωμάς), Τζουβάρας, Μπαντούνας(75΄ Κλαπάκης)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P