Άλλο ένα «βήμα» για τον Ρούβα

Επικράτησε 4-2 της Παλιανής.

Άλλο ένα «βήμα» για την κατάκτηση του τίτλου έκανε η ομάδα της Γέργερης, που πήρε το «τρίποντο» απέναντι σ’ ένα αποδεκατισμένο αντίπαλο. Ξεκινάει, έτσι, από το +8 την προσπάθεια του στα πλέι οφ.

Δυνατά μπήκαν οι δύο ομάδες στο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 3’ με τον Μιχελουδάκη, αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα ο Βιολάκης ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους. Πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, πάντως, ο Αγγ. Ξημεράκης με πέναλτι πέτυχε το 2-1 για το συγκρότημα του Τσερεβελάκη, όμως και πάλι η Παλιανή είχε έτοιμη την… απάντηση της και έκανε το 2-2 ξανά με τον Βιολάκη στο 45’΄.

Στην επανάληψη, βέβαια, οι γηπεδούχοι… ανέβασαν στροφές και έφτασαν στην επίτευξη δύο ακόμη τερμάτων. Στο 50’ με τον Πρίφτη και στο 58’ με τον Άγγ. Ξημεράκη.

Ρούβας: Ζερβός,  Βόντας, Φράγκος, Κοκολάκης, Μαυροαγιαννάκης, Σεΐχ, Πρίφτης, Μιχελουδάκης (75’ Φουρναράκης), Αγγ. Ξημεράκης, Κοσμαδάκης (55’ Σαμόλης), Μαστραχάς (70’ Σινάνι).

Παλιανή: Σίμος, Χρ. Φουντουλάκης, Στ. Φουντουλάκης, Καστιγάκης, Κεφαλάς, Κριτσωτάκης, Σπιθουράκης, Τζερμιάς, Βιολάκης, Στρατηδάκης, Κ. Οικονομάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P