Μεγάλο «διπλό» για το Ασήμι!

Σπουδαία νίκη κατάφερε να πανηγυρίσει το Ασήμι το οποίο επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 της Αγίας Βαρβάρας στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Η Αγία Βαρβάρα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να απειλήσει με τον Βαλαμούτσουνο, ωστόσο η προσπάθεια του δεν κατέληξε στα δίχτυα του Ντάγκινη. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν για το γκολ, όμως το Ασήμι κρατούσε το μηδέν στην άμυνα του.

Μετά το μισάωρο το Ασήμι ανέβασε την απόδοση του και απείλησε και αυτό με Τσαφαντάκη, Στεφανάκη, όμως αυτή τη φορά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έδειξαν ετοιμότητα και κράτησαν το μηδέν.

Εκεί που όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα πάνε στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-0, το Ασήμι κατάφερε να βρει γκολ στο 42ο λεπτό όταν ο Έντι βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με δυνατό σουτ «νίκησε» τον Πετράκη κάνοντας το 0-1.

Στην επανάληψη η ομάδα του Γιώργου Φιολιτάκη μπήκε και πάλι δυνατά στο παιχνίδι αποφασισμένοι να φέρει άμεσα το παιχνίδι στα ίσα και να κυνηγήσει την ανατροπή, ωστόσο και πάλι η αστοχία και η ατυχία δεν βοήθησαν να το πετύχουν. Πιο συγκεκριμένα ο Αποδουλιανάκης μετά από ωραία προσπάθεια σημάδεψε το δοκάρι του Ντάγκινη.

Το Ασήμι αφού ξεπέρασε την πίεση ανέβασε την απόδοση του και έχασε και αυτό σπουδαία ευκαιρία να καθαρίσει το παιχνίδι ,όμως  η προσπάθεια του Γιαννουλάκη σταμάτησε στο δοκάρι των «πρασίνων».

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης και έτσι οι «μπλε» πήραν ένα τρίποντο που θα τους δώσει ψυχολογία για την συνέχεια των play out, ενώ οι γηπεδούχοι έχασαν σημαντικό έδαφος για τα play offs.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Αγία Βαρβάρα: Πετράκης, Βαλαμούτσουνος, Αποδουλιανάκης(70’ Σόρρα), Γαρεφαλάκης(80’ Χασουράκης), Μαρής, Σαπλαούρας, Χατζηγεωργίου, Λέλεκας, Καμπάνης(60’ Καρακωνσταντάκης), Βερνιδάκης, Σαλάι.

Ασήμι: Ντάγκινης, Χατζηπαυλίδης ΑΛ., Σαριδάκης, Σφακιανάκης, Γιαννουλάκης, Ανδρεαδάκης(80’ Μακράκης), Χατζηπαυλίδης Αγγ., Χατζάκης(70’ Αβανίδης), Τσαφαντάκης, Στεφανάκης(65’ Χατζηκωσταντίνου), Έντι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P