Βάφτηκε «πράσινο» το ντέρμπι της Β2 ΕΠΣΗ!

Πολύ σπουδαία νίκη κατάφερε να πανηγυρίσει ο Ζαρός στο ντέρμπι της αγωνιστικής επικρατώντας με 1-0 των Δαφνών συνεχίζοντας να «κυνηγάει» τους Νέους Αλμυρού.

Από τα πρώτα λεπτά το παιχνίδι είχε αρκετά καλό ρυθμό με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να δημιουργήσουν φάσεις στις αντίπαλες εστίες και να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ, ώστε να ελέγξουν στην συνέχεια τον ρυθμό της αναμέτρησης.

Ο Ζαρός που είχε λίγο περισσότερο την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο απειλούσε με τους Σαριδάκης, Μάτσα και Ξεκαρδάκη, ωστόσο οι προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του δεν βρήκαν στόχο.

Από την άλλη οι Δαφνές απείλησαν στο πρώτο μέρος με τους Τζωρακοελευθεράκη και Καρτσώνη, όμως το 0-0 δεν άλλαξε, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια αφήνοντας ανοιχτούς… λογαριασμούς για το δεύτερο μέρος.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός ήταν παρόμοιος με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω  και τις δύο ομάδες να σπαταλάνε τις ευκαιρίες την μια πίσω από την άλλη.  Οι γηπεδούχοι παρά τις χαμένες ευκαιρίες ήταν αυτοί που «χαμογέλασαν» αφού στο 68ο λεπτό ο Μάτσα μετά από ωραία προσπάθεια κάνοντας το 1-0.

Στην συνέχεια οι Δαφνές ανέβασαν την απόδοση τους στο παιχνίδι και έχασαν τεράστια ευκαιρία να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα, όμως η προσπάθεια του Κώστα Πατεράκη σταμάτησε στο δοκάρι του Φιλιουδάκη.

Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι έχασαν μια ακόμα τεράστια ευκαιρία στο φινάλε με τον Καρτσώνη όμως το τετ α τετ κατέληξε άουτ. Με αυτή τη νίκη ο Ζαρός συνέχισε στην δεύτερη θέση και στο -2 από την κορυφή, ενώ οι Δαφνές έχασαν έδαφος στην προσπάθεια που κάνουν για μια υψηλή θέση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ζαρός: Φιλιουδάκης, Καργάκης, Αλπαντάκης Ε., Καρουζάκης, Καπετανάκης, Αλπαντάκης Β., Γρηγορίου, Μάτσα(80’ Σηφάκης), Τζαγκαράκης(60’ Ιατρομανωλάκης), Σαριδάκης Κ.(75’ Ραπτάκης), Ξεκαρδάκης.

Δαφνές: Γιαννακουδάκης, Παπαδάκης, Καλαϊτζάκης Γ.(46’ Καλαϊτζάκης Λ.), Αργυρούδης, Κορνηλάκης, Φαρσάρης, Αλεξάκης, Μαραγκάκης, Τζωρακοελευθεράκης, Καρτσώνης, Πατεράκης Κ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P