Νίκη αφιερωμένη στον Ζ. Αθανασάκη για το Candia – Δαμάστα!

Στην αναμέτρηση που έγινε σήμερα στην Χερσόνησο, με αντίπαλο τον Θρίαμβο, για την 4η αγωνιστική του Youth League, το Candia/Δαμάστα επικράτησε με σκορ 3-5!

Μπορεί οι καιρικές συνθήκες να ήταν δύσκολες, με το τσουχτερό κρύο να προσπαθεί να… κλέψει την παράσταση, όμως το παιχνίδι ήταν αρκετά χορταστικό με οχτώ τέρματα και νικητές τους φιλοξενούμενους.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αρκετά καλά στο παιχνίδι και κατάφεραν να ανοίξουν γρήγορα το σκορ με τον Σταυριανό. Λίγα λεπτά αργότερα ο Χαραλαμπάκης με πέναλτι διαμόρφωσε το 0-2.

Ο Θρίαμβος Αναλήψεως αντέδρας και κατάφερε να ξανά μπει στο ματς με τον Μάρκου ο οποίος μείωσε σε 1-2, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-2 που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πάλι δυνατά και κατάφεραν να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα με τον Αρβανιτάκη να βάζει το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ και να κάνει το 2-3.

Οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και στο 63ο λεπτό κατάφεραν να ισοφαρίσουν και πάλι με τον Μπρέντι σε 3-3.

Εκεί που όλα έδειχναν ότι δύο ομάδες θα μοιραστούν τον βαθμό και τις εντυπώσεις το Candia – Δαμάστα με δύο γκολ των Κάββαλου, Ζερβουδάκη πήρε τη νίκη με 5-3.

Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη για το Candia/Δαμάστα στο φετινό Youth League, επιστρέφοντας στα νικηφόρα αποτελέσματα.. Μια νίκη αφιερωμένη από καρδιάς από όλους στον Ζαχαρία Αθανασάκη!

Θρίαμβος Αναλήψεως: Σέχου, Φλορένς, Ζεβαντινάς, Ρούστα, Μάρκου, Μπόκαρτς, Στεργίου, Δετοράκης, Καναβάκης, Τραπιέρης, Μπρέντι.

Candia – Δαμάστα: Γαλάνης, Μανουσάκης, Χαραλαμπάκης Ση., Χαραλαμπάκης Στ., Αλεξάκης, Μυφτάρι Ε., Κάββαλος, Μηναδάκης, Αγγελιδάκης, Ζερβουδάκης, Σταυριανός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P