«Έβρεξε» γκολ με νικητή τον Κόροιβο!

Μια ακόμα νίκη κατάφερε να πανηγυρίσει ο Κόροιβος, ο οποίος ξεπέρασε το εμπόδιο του Ηρακλή Νιπιδιτού επικρατώντας με το εντυπωσιακό 4-6.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλά στο παιχνίδι και κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ με τον Βουϊδάσκη με ωραίο σουτ. Η χαρά τους ωστόσο δεν κράτησε για αρκετή ώρα, αφού ο Κόροιβος βρήκε γκολ ισοφάρισης με τον Αντωνακάκη μετά από ωραία ατομική προσπάθεια ο έμπειρος ποδοσφαιριστής πλάσαρε για το 1-1.

Λίγο αργότερα ο Ηρακλής Νιπιδιτού διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή της αναμέτρησης για πέναλτι, ωστόσο το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά. Ο Κόροιβος παρά τις απουσίες έκανε την ανατροπή πριν βγει το ημίχρονο με ένα «ξέσπασμα» μέσα σε λίγα λεπτά.

Πιο συγκεκριμένα ο Μανιουδάκης σκόραρε για το 1-2, ενώ ο Αντωνακάκη σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα κάνοντας το 3-1. Το αποτέλεσμα ημιχρόνου ήρθε από τον Μανιουδάκη λίγο πριν ολοκληρωθεί το 45ο λεπτό κάνοντας το 4-1.

Στην επανάληψη πάλι οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα και κατάφεραν να μειώσουν σε 2-4 με τον Νιωτάκη να σκοράρει ένα εντυπωσιακό γκολ με τακουνάκι από το ύψος του πέναλτι. Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στον Ηρακλή Νιπιδιτού ο οποίος έκανε το 3-4 με τον Μαλαδάκη.

Στον Κόροιβο δεν πανικοβλήθηκαν παρά τα δύο γρήγορα γκολ του Νιπιδιτού και κατάφεραν να σκοράρουν και πέμπτο γκολ με τον Μανιουδάκη, ενώ ο Καβάζης έκανε το 3-6. Το μόνο που κατάφερε ο Ηρακλής Νιπιδιτού ήταν να μειώσει εκ νέου σε 4-6 με τον Μαλαδάκη με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ηρακλής Νιπιδιτού: Γιαννακάκης, Κριτσωτάκης, Γαλανάκης, Διαλεκτάκης, Δουμανίδης, Νιωτάκης, Γεωργιάδης, Δασκαλάκης Κ., Μποίνι, Μαλαδάκης, Βουιδάσκης.

Κόροιβος: Γεναράκης, Διαλυνάς, Κεφαλάκης, Δρίβας, Τρυλιράκης, Καβάζης, Κουκάκης, Καλογεράκης, Μανιουδάκης, Αντωνακάκης, Μουρτζάκης.

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P