«Μάγκικη» ανατροπή και νίκη για Χανιά

Μπορεί να βρέθηκαν πίσω στο σκορ, όμως τα Χανιά του Νίκου Παπαδόπουλου, κατάφεραν να «αντιδράσουν» και να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ, πετυχαίνοντας μία σπουδαία νίκη, κόντρα στην ΑΕΚ Β’ με σκορ 2-1!

Στο 6’ πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους με τον Βάρκα να σουτάρει αλλά ο Γκίνης απέκρουσε, ενώ δύο λεπτά αργότερα, ο Βάρκας «γύρισε» στον Τριανταφυλλάκο, αλλά οι αμυνόμενοι απομάκρυναν. Στο 12’ σέντρα του Μουστακόπουλου, ο Κουτζαβασίλης σε ετοιμότητα διώχνει με το πόδι, ενώ στο 15’ πρώτη καλή στιγμή για την ΑΕΚ, με τον Κοσίδη να βγαίνει στην «πλάτη» της άμυνας και να πλασάρει, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Με τη συμπλήρωση 20 λεπτών παιχνιδιού, ο Κοσίδης «βρήκε» τον Γιούση, που σουτάρε άουτ, ενώ στο 23’ μετά από σέντρα του Κογιέτε, ο Λάτσι σωτήρια απομάκρυνε προ του Βάρκα. Μία κεφαλιά του Τριανταφυλλάκου στο 24’ πέρασε άουτ, ενώ στο 32’ ο Σταμούλης, ανάγκασε τον Κουτζαβασίλη σε μία ακόμα επέμβαση.

Στο 35’ μεγάλη ευκαιρία μετά από εξαιρετική μπαλιά ο Βασιλόγιαννη, ο Κόλα σούταρε μέσα από τη περιοχή, ο Γκίνης απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ και τρία λεπτά αργότερα, αυτή τη φορά ο Κουτζαβασίλης απέκρουσε σουτ του Γιούση, ενώ στην επαναφορά ο Μπούσης πλάσαρε άστοχα. Νέα επέμβαση Κουτζαβασίλη στο 42’, μετά από εκτέλεση φάουλ του Μουστακόπουλου, ο Γιούσης με το κεφάλι ανάγκασε τον τερματοφύλακα των Χανίων να αποκρούσει, ενώ το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με ένα ακόμα σουτ του Μουστακόπουλου, που πέρασε άουτ.

Στην επανάληψη, μόλις στα πρώτα λεπτά, υποδείχθηκε πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ Β’, με τον Γιούση να ευστοχεί και να κάνει το 0-1.

Στο 55’ σέντρα του Φόμπι, κεφαλιά του Βασιλόγιαννη, απίστευτη απόκρουση του Γκίνη, ενώ στη συνέχεια της φάσης, υπήρξαν διαμαρτυρίες για κλωτσιά του Μπάμπη στον Βάρκα μέσα στη περιοχή. Στο 62’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίχτες, καθώς ο Λάτσι αντίκρισε 2η κίτρινη κάρτα και αποχώρησε πρόωρα από το παιχνίδι, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίχτες.

Η συνέχεια, ανήκε ολοκληρωτικά στα Χανιά, που έχοντας και παίχτη παραπάνω, πίεζαν συνεχώς ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης. Στο 71’ μεγάλη ευκαιρία από κεφαλιά-πάσα του Βάρκα, ο Βασιλόγιαννης απο θέση βολής προσπάθησε να πλασάρει αλλά ο Αρβανίτης «έσωσε» την εστία της ΑΕΚ με τάκλιν, ενώ ένα λεπτό αργότερα, ο Κολλάς με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ και στο 80’ ο Βασιλόγιαννης σήκωσε εξαιρετικά τη μπάλα για τον Βάρκας, που έστρωσε στον Κολλά και ο τελευταίος με πλασέ έκανε το 1-1.

Στο 83’ ο Βάρκας βρήκε χώρο για σουτ αλλά η προσπάθειά του ήταν άστοχη και στο 92’ ο Καψάλης «γύρισε» ωραία στον Τριανταφυλλάκο, που με πλασέ έκανε το 2-1 για τους γηπεδούχους, ανατρέποντας το εις βάρος τους σκορ, με το σκορ να μένει μέχρι το φινάλε και με τη νίκη αυτή, τα Χανιά έφτασαν τους 40 βαθμούς.

Χανιά: Κουτζαβασίλης, Φόμπι(81’ Καψάλης), Ζιούλης, Παντεκίδης, Κογιέτε(70’ Καμαρά), Παναγιωτούδης, Κάρλος(81’ Βασιλακάκης), Τριανταφυλλάκος, Βασιλόγιαννης, Βάρκας, Κόλα(58’ Κολλάς)

ΑΕΚ Β’: Γκίνης, Λάτσι, Γιαννούτσος, Μπούσης, Σταμούλης, Μουστακόπουλος, Μπάμπης, Γιούσης, Μιτάι, Γερολέμου(68’ Αρβανίτης), Κοσίδης(70’ Χριστόπουλος Ε.)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P