Με νέα πρόσωπα το Candia/Δαμάστα στη Χερσόνησο για το Youth League

Τρία νεαρά παιδιά της ακαδημίας του Κάντια αναμένεται να πραγματοποιήσουν το ντεμπούτο τους στο Youth League κόντρα στη Χερσόνησο.

Όπως έκανε γνωστό το Candia Sport, δίνει ευκαιρίες σε νεαρά παιδιά και τρεις 14χρονοι ποδοσφαιριστές της ακαδημίας αναμένεται να πραγματοποιήσουν σήμερα το ντεμπούτο τους.

Η ενημέρωση του Candia/Δαμάστα  αναφέρει: «Η διοργάνωση του Youth League δίνει τη δυνατότητα σε πολλά νέα ταλέντα να δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους σε ένα πολύ καλό επίπεδο και το Candia Sport φροντίζει να δίνει τις ευκαιρίες σε όλα τα παιδιά του!

Έτσι, στον αυριανό αγώνα για την 4η αγωνιστική στη Χερσόνησο, με αντίπαλο τον Θρίαμβο, ο προπονητής του Candia/Δαμάστα κ. Μάκης Λυκούδης θα έχει νέα πρόσωπα στην αποστολή. Το ντεμπούτο τους κάνουν τρεις 14χρονοι ποδοσφαιριστές (γεν. 2008) και συγκεκριμένα οι Νικήτας Αλεξάκης, Γιάννης Μαυρογιάννης και Μάνος Παπαδάκης, ενώ στα πλάνα του κ. Λυκούδη βρίσκεται και ο ταλαντούχος τερματοφύλακας Χατζηδάκης.

Τα τρία παιδιά θα βρίσκονται στην αποστολή της αναπτυξιακής ομάδας για τη Χερσόνησο, έχοντας προωθηθεί από την Κ16 ενώ στο προσεχές μέλλον τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσουν και άλλα δικά μας ταλεντάκια!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P