Πρόκριση στην εκπνοή για τον ΟΦΑ!

Με πρωταγωνιστή με τον Μουρτζάκη νίκησε 1-2 τον Ποσειδώνα.

Σ’ ένα ματς με χιτσκοκικό φινάλε, ο ΟΦΑ πήρε το «διπλό» και το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΗ. Η συνάντηση διεξήχθη κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες, ωστόσο είχε πολύ καλό ρυθμό και αρκετές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Ο σύλλογος του Αρκαλοχωρίου, πάντως, «χαμογέλασε» λίγο πριν το τέλος.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά, με τον Βιλανάκη να είναι ιδιαίτερα ορεξάτος. Στο 7’ είχε διπλή προσπάθεια που κόντραρε και στη συνέχεια το σουτ του Συμιανάκη σταμάτησε στο δοκάρι. Σταδιακά οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν και στο 26’ «ισοφάρισαν» τα δοκάρια, με τον Φρόκου!

Στο 37’ ο Συμιανάκης επιχείρησε τη σέντρα, η μπάλα πέρασε απ’ όλους και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει το 1-0. Στις καθυστερήσεις του πρώτους μέρους, ωστόσο, μετά από εκτέλεση φάουλ του Λαδιανού, ο Μουρτζάκης με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Στην επανάληψη το σύνολο του Κόκκινου μπήκε πιο… ζωηρά και απείλησε στο 52’ με φάουλ του Λουλάκη, ενώ στο 55’ σκόραρε με τον Ταμπάκη, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε ως οφ σάιντ. Οι παίκτες του ΟΦΑ ζήτησαν πέναλτι λίγο αργότερα για χέρι αντιπάλου, όμως ο διαιτητής είπε «παίζεται».

Το συγκρότημα του Σουτζή έφτασε κοντά στο γκολ στο 66’ με την κεφαλιά του Λυμπερόπουλου, ενώ οι νικητές στο 68’ έγιναν επικίνδυνοι με τον Κουσκόφ. Δύο λεπτά αργότερα οι ηττημένοι είχαν ακόμη μία καλή φάση με τον Συμιανάκη, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι «άγγιξαν» το γκολ στο 77’, στο 82’ και στο 89’ με τον Κουσκόφ και το πέτυχαν τελικά στο 90’. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Μουρτζάκης διαμόρφωσε το 1-2.

Ποσειδώνας: Πενταράκης (33’ λ.τρ. Κασσαπάκης), Μαυράκης (63’ λ.τρ. Λυμπερόπουλος), Κάτελας, Ντελάκης, Βασιλάκης, Καπιζιώνης, Πάππας, Ασλαματζίδης (46’ λ.τρ. Τζωρμπατζάκης), Συμιανάκης, Βιλανάκης, Μερκουλίδης.

ΟΦΑ: Χατζιδάκης, Γκιόκα (46’ Τσατσάκης 88’ λ.τρ. Κώστας), Μουρτζάκης, Μπονατσάκης, Σαμωνάκης (78’ Βερυκοκίδης), Κόκκινος, Ταμπάκης, Λουκάκης, Λαδιανός, Φρόκου, Κουσκόφ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P