Έ «Χ»ασε την ευκαιρία ο ΑΟΤ!

Δύο πολύ σημαντικούς βαθμούς άφησε πίσω του ο ΑΟΤ στην προσπάθεια που κάνει να κατακτήσει το πρωτάθλημα, αφού έμεινε στο 1-1 με τις Ασίτες.

Ο ΑΟΤ μπήκε με το πόδι στο… γκάζι και μόλις στο 2ο λεπτό κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Παπανδρέου να βάζει σε θέση οδηγού την ομάδα της Μεσσαράς.

Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στους φιλοξενούμενους οι οποίοι έχασαν δύο σημαντικές ευκαιρίες με τον Μεταξάκη ο οποίος βγήκε απέναντι από τον Γκόγκο, όμως οι προσπάθειες του δεν βρήκαν στόχο.

Όσο περνούσε η ώρα οι Ασίτες έπαιρναν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και δημιουργούσαν ευκαιρίες με τους Κοζορώνη και Κοτζαδάκη, όμως καμία δεν απείλησε σοβαρά τον Δημαράκη.

Λίγο πριν βγει το ημίχρονο οι Ασίτες βρήκαν γκολ ισοφάρισης με τον Γιαννακόπουλο να βρίσκεται στο κατάλληλο σημείο και με προβολή να «νικάει» τον Δημαράκη στο 43ο λεπτό κάνοντας το 1-1 που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά και με όρεξη να σκοράρουν για διαφορετικούς λόγους, ωστόσο ο ΑΟΤ όσο περνούσε η ώρα έπαιρνε την πρωτοβουλία των κινήσεων βάζοντας τις Ασίτες στα καρέ τους.

Παρά την κατοχή της μπάλας ο ΑΟΤ δεν μπορούσε να δημιουργήσει την τεράστια ευκαιρία που θα τον βάλει μπροστά στο σκορ, αφού τόσο τα μακρινά σουτ, όσο και οι κεφαλιές των Κουρουθιανάκη, Τσακάνι δεν βρήκαν στόχο.

Η ομάδα της Μεσσαράς φωνάζει έντονα για την φάση του 80’ όπου ο Τσακάνι ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, ωστόσο ο διαιτητής της αναμέτρησης διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Μάλιστα στο φινάλε της αναμέτρησης οι Ασίτες παραλίγο να «κλέψουν» το παιχνίδι, όμως το πλασέ του Κοτζαδάκη δεν βρήκε στόχο. Έτσι το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε με τις Ασίτες να παίρνουν ένα παλικαρίσιο βαθμό και τον ΑΟΤ να χάνει την ευκαιρία να ξεφύγει από τον Ρωμανό στους 5 βαθμούς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ασίτες: Γκόγκος, Ρουμπάκης Κ., Κοπιδάκης, Κοζορώνης Δ., Αριστεινίδης, Ρουμπάκης Ε., Κοζορώνης Ν., Λιανδράκης(85’ Σταματάκης), Κοτζαδάκης, Περογαμβράκης, Γιαννακόπουλος(80’ Δραγαντής).
ΑΟΤ: Δημαράκης, Γιαννακάκης, Δουλγεράκης, Βρετός, Ρούκα(46’ Φουντουλάκης), Κουρουθιανάκης, Ζαφείρης, Παπανδρέου(85’ Παραθύρας), Τριάντης, Μεταξάκης, Παπαδάκης(46’ Τσακάνι).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P