Τα βρήκε σκούρα, αλλά πέρασε ο ΠΟΑ

Έπικράτησε 2-3 της Τυλίσου και συνεχίζει στο Κύπελλο ΕΠΣΗ.

Ο ΠΟΑ έδειξε να «καθαρίζει» αρχικά εύκολα το ματς, ωστόσο στην επανάληψη… αγχώθηκε, αν και πήρε το «εισιτήριο» τελικά για τα προημιτελικά του θεσμού. Οι Ατσαλενιώτες φάνηκε πως θα έχουν ένα εύκολο απόγευμα, όμως οι γηπεδούχοι «πάλεψαν» μέχρι το τέλος και έδωσαν ενδιαφέρον στην αναμέτρηση ως το τελευταίο δευτερόλεπτο. Η συνάντηση διεξήχθη κάτω από καταρρακτώδη βροχή και οι συνθήκες ήταν δύσκολες.

Ο σύλλογος του προσφυγικού προαστίου απείλησε στο 3’ με τον Κοντό και στο 9’ με τον Σκουλά, αλλά στο 22’ προηγήθηκε με κεφαλιά του Γιακουμάκη. Ήταν, πάντως, μία φάση που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες της ομάδας του Ζουραράκη για οφ σάιντ του σκόρερ κι ενώ υπήρξαν διαβουλεύσεις ανάμεσα σε βοηθό και διαιτητή.

Οι παίκτες του Αναστασιάδη συνέχισαν να πιέζουν, έγιναν επικίνδυνοι στο 34’ με τον Σκουλά και στο 40’ με τον Μπολάκη, ωστόσο με τέρματα των Αννιτσάκη (42’) και Κοντού (45’) πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι 0-3. Οι ηττημένοι είχαν μεγάλη ευκαιρία χαμένη με τον Βανγκέλι στο 43’.

Ο ΠΟΑ είχε μία καλή στιγμή στο 50’ με τον Σαβουϊδάκη, αλλά η συνέχεια ανήκε εξ’ ολοκλήρου στην Τύλισο. Μείωσε αρχικά στο 69’, όταν ο Μανιούδης εκτέλεσε το φάουλ και ο Ελευθεράκης με κεφαλιά σκόραρε. Οι γηπεδούχοι δεν… παράτησαν τον αγώνα και στο 85’, έπειτα από λάθος της άμυνας, ο Αμαραντίδης πάσαρε στον Ελευθεράκη, ο οποίος πέτυχε το 2-3! Στο 89’ οι ηττημένοι στάθηκαν άτυχοι, μιας και το φάουλ του Μανιούδη σταμάτησε στο δοκάρι!

Τύλισος: Γιανναδάκης, Καβάθη (80’ Μπλεμμένος), Μαματζάκης, Παπάζογλου, Αμαραντίδης, Μυκωνιάτης (60’ Σταμπούλος), Βανγκέλι (46’ λ.τρ. Ελευθεράκης), Μανιαδάκης (46’ Λέκα), Παγκαλάκης (60’ Λιονάκης), Μανιούδης, Ευριπίδου.

ΠΟΑ: Γιαγκιόζης, Μπολάκης (46’ Σαβουϊδάκης), Κατσαρός, Τσιρούδης (70’ Νικόλι), Χατζηανδρέου, Κοντός, Σκουλάς (60’ Κερμενίδης), Βοργιάς, Χαρίτος (46’ Λουμπάκης), Γιακουμάκης, Αννιτσάκης (60’ Γιαλυτάκης).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P