Μακριά από τα… στάνταρ τους τα Χανιά

Γνώρισαν την ήττα με 1-0 από την Κηφισιά.

Τα Χανιά δεν κατάφεραν να πιάσουν υψηλά στάνταρ και έμειναν στο… μηδέν. Οι νικητές είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα της συνάντησης και έφτασαν σ’ ένα πολύτιμο «τρίποντο».

Δυνατα μπήκαν οι γηπεδούχοι στην αναμέτρηση και στο 6’ απείλησαν με τον Βαζ, ενώ στο 21’ σκόραραν με τον Γκότοβο, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Βαζ. Στο 42’ ο Κουτζαβασίλης πραγματοποίησε σπουδαία επέμβαση σε σουτ του Καλλέργη.

Στο 50’ το σύνολο του Παπαδόπουλου είχε μία καλή διπλή ευκαιρία με Βασιλόγιαννη και Παρανό, ενώ δύο λεπτά αργότερο ο αθηναϊκός σύλλογος έγινε επικίνδυνος στο 52’ με τον Βαζ. Η Κηφισιά είχε κι άλλες ευκαιρίες με Βαζ (77′) και Τετέι (87′), ωστόσο το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε.

Κηφισιά: Αναγνωστόπουλος, Γκότοβος, Αρτυματάς, Παλασέφσκι, Τέτει, Παπασάββας, Οικονομίδης (90’ Σωτηράκος), Καλλέργης, Μουστάκης, Βαζ (80’ Ντοριβάλ), Ναά (58’ λ.τρ. Παυλάκης).

Χανιά: Κουτζαβασίλης, Καψάλης (46’ Φόμπι), Πατάπης, Τσαμούρης, Καμαρά (55’ Κογιέτε), Παναγιωτούδης (83’ Ζιούλης), Κάρλος, Βάρκας (70’ Τριανταφυλλάκος), Παράνο, Βασιλόγιαννης, Κολλάς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P