Διπλό με Σαμπροβαλάκη για την ΑΕΚ

Σ’ ένα παιχνίδι που ιδιαίτερα στην επανάληψη, υπήρχαν ευκαιρίες εκατέρωθεν, η ΑΕ Κατσαμπά με τον Σαμπροβαλάκη κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 και να επικρατήσει κόντρα στη Δαμάστα.

Στο πρώτο μέρος, το παιχνίδι δεν διεκδικούσε δάφνες ποιότητας, με την Δαμάστα στο 20’ να καταφέρνει να ανοίξει το σκορ με τον Αποστολάκη από κοντά.

Στην επανάληψη, η ΑΕΚ κατάφερε στο 53’ αρχικά να ισοφαρίσει και τελικά στο 70’ με τον Σαμπροβαλάκη να κάνει το 1-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Πέραν των γκολ, οι δύο ομάδες είχαν σημαντικές ευκαιρίες, με τους γηπεδούχους να με τον Απλαδά να αναγκάζει τον Βενέρη σε εντυπωσιακή επέμβαση, τον Αποστολάκη να σημαδεύει το δοκάρι, ενώ οι φιλοξενούμενοι, είχαν δοκάρι με τον Σαμπροβαλάκη και άλλες καλές στιγμές.

Δαμάστα: Δανδάλης, Κουτσάκης, Καραξής(75’ Μπαντούνας), Απλαδάς, Μαρκάκης, Πεταλάκης, Κουτσοποδιώτης, Κοσμάς, Αποστολάκης, Κλαπάκης(20’ λ.τ. Σερλιδάκης), Κωτούλας(85’ Ψωμάς)

ΑΕΚ: Βενέρης, Ντελία, Σωμαράκης, Τσίχλας, Καραφωτιάς Τολ., Καραφωτιάς Τακ., Νικολάου Π., Δάσκος(75’ λ.τ. Λιακάκης), Κάββαλος, Βαρδονικολάκης(65’ λ.τ. Νικολάου Χ.), Σαμπροβαλάκης(90’ Παπαδάκης-Χατζηγιαννάκης)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P