Λίντο «επτά» αστέρων κόντρα στους Κουνάβους!

Μια ακόμα σημαντική νίκη που το κρατάει ψηλά στην βαθμολογία του 1ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ πέτυχε το Λίντο το οποίο επικράτησε 7-0 των Κουνάβων για την 18η αγωνιστική.

Με το πόδι στο… γκάζι μπήκε το Λίντο κόντρα στους Κουνάβους και μόλις στο 4ο λεπτό ο Πιπεράκης σημάδεψε το δοκάρι των Κουνάβων με ωραίο σουτ. Η πίεση των γηπεδούχων απέφερε καρπούς στο 14ο λεπτό όταν ο Σφακιανάκης με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0 για την ομάδα του Μάριου Ζερβίδη.

Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στους γηπεδούχους που συνέχισαν να πιέζουν για να καθαρίσουν το παιχνίδι πριν βγει το ημίχρονο. Μάλιστα το Λίντο το πέτυχε αυτό πουήθελε, αφού στο 31ο λεπτό ο Μαθιουδάκης μετά από κάθετη του Κουρή πλάσαρε υποδειγματικά για το 2-0.

Δύο λεπτά αργότερα ο Κουρής εκμεταλλεύτηκε το λάθος του τερματοφύλακα των Κουνάβων και με πλασέ έκανε το 3-0. Πριν βγει το ημίχρονο το Λίντο «κλείδωσε» τη νίκη με τον Κουρή και πάλι να σκοράρει με προβολή μετά από σέντρα του Τζαγκαράκη.

Η εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο ήταν παρόμοια και το Λίντο στο 61ο λεπτό κατάφερε να πετύχει και πέμπτο γκολ με τον Σφακιανάκη να διπλασιάζει τα προσωπικά του τέρματα. Το επόμενο πεντάλεπτο ήταν «καταιγιστικό» για το Λίντο, αφού σκόραρε άλλα δύο τέρματα.

Πιο συγκεκριμένα ο Φρέκος στο 62ο έκανε το 6-0 και ο Κουρής στο 64ο λεπτό έκανε το 7-0, σκοράροντας και αυτός δεύτερη φορά μέσα στο ματς. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και το Λίντο πήρε μια άνετη νίκη που το κρατάει ψηλά στην βαθμολογία.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λίντο: Καργάκης(65’ Παπατσαρούχας), Φρέσκος, Τζαγκαράκης Δ., Βλαχάκης, Πετράκης, Πιπεράκης, Κομνηνός, Γκιουλμιχάκης, Σφακιανάκης, Μαθιουδάκης(60’ Φραγκουλάκης), Κουρής(65’ Γιακουμάκης).

Κουνάβοι: Σημαιάκης, Μανουσάκης, Τσαγκαράκης(60’ Γκιαουράκης), Φουλεδάκης, Αντωνακάκης(60’ Βαρελτζάκης), Σαφάρ, Τσουλιάδης(λ.τ. 25’ Ανδριανάκης), Κυπριωτάκης, Πρεντουλής, Μιχελουδάκης, Τιτομιχελάκης(46’ Σαριδάκης).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P