Σπουδαίο «διπλό» στην Χερσόνησο για τον ΟΦΑ!

Στις νίκες επέστρεψε ο ΟΦΑ ο οποίος κατάφερε να περάσει νικηφόρα από την Χερσόνησο επικρατώντας της τοπικής ομάδας με 2-1 για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ.

Η ομάδα του Δημήτρη Κόκκινου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε στο 14ο λεπτό να ανοίξει το σκορ με τον Μπονατσάκη με ωραίο σουτ.

Στην συνέχεια η Χερσόνησος προσπάθησε να αντιδράσει και να φέρει το γκολ της ισοφάρισης «σπαταλώντας» ευκαιρίες στην εστία του Χατζιδάκη.

Η πίεση των γηπεδούχων απέφερε καρπούς, αφού στο 25ο λεπτό κατάφερε ο Φρόκου με ωραία προσπάθεια να στείλει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1.

Λίγο πριν βγει το ημίχρονο, ο ΟΦΑ κατάφερε να πάρει εκ νέου προβάδισμα στο παιχνίδι, με τον Κουκσόφ να σουτάρει από καλή θέση και να νικάει τον Έντρι κάνοντας το 1-2 που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ΟΦΑ μπήκε καλύτερα στο ματς και έχασε αρκετές ευκαιρίες για να «κλειδώσει» το… τρίποντο, ωστόσο τόσο ο Έντρι όσο και η αστοχία κρατούσαν ζωντανή την Χερσόνησο στο ματς.

Η ομάδα του Λιμανιού προσπάθησε να ισοφαρίσει αλλά οι ελάχιστες ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος δεν έγιναν γκολ και έτσι ο ΟΦΑ κατάφερε να κρατήσει το υπέρ του 2-1 και να πάρει ένα σπουδαίο… τρίποντο για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

 Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Χερσόνησος: Έντρι, Μαστοράκης(46’ Χαλκιαδάκης), Λαγουδάκος, Τουρνάκης, Πέκι(70’ Μαχαίρας), Γκούρο Λ., Φρόκου, Έλι, Αργυρός (75’ Μουντράκης), Γκούρο Μ., Θεοδωράκης.

ΟΦΑ: Χατζιδάκης, Φραγκιαδάκης, Μουρτζάκης(20′ λ.τ. Κώστας), Καλεμάκης, Βερυκοκίδης(80′ Γκιόκας), Κόκκινος, Λουλάκης(75′ Βισκαδουράκης),  Φρόκου, Λαδιανός(80′ Πετράκης), Μπονατσάκης, Κουσκόφ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P