Ο «Βίλα» έκρινε το ντέρμπι κορυφής στο Ατσαλένιο!

Με τον Στέλιο Βιλανάκη να σημειώνει το μοναδικό γκολ του αγώνα ανάμεσα σε Κεραυνό και Ποσειδώνα, η ομάδα των Πατελών, πανηγύρισε ένα σπουδαίο τρίποντο στο Ατσαλένιο, ανεβάζοντας τη βαθμολογική διαφορά στο +12 από τους Ατσαλενιώτες!

Στο πρώτο 20λέπτο καμία από τις δύο ομάδες δεν μπορούσε να δημιουργήσει απειλητικές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Πρώτη καλή στιγμή σημειώθηκε στο 20’ όταν μετά από φάουλ του Κυπραίου, ο Κασαπάκης απομάκρυνε. Στο 29’ μεγάλη ευκαιρία για τον Ποσειδώνα, όταν ο Καπιζιώνης έκλεψε τη μπάλα, έδωσε στον Λυμπερόπουλο και αυτός από το ύψος της περιοχής έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 30’ νέα ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με τον Κοζυράκη να σουτάρει άουτ μέσα από τη περιοχή ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Καπιζιώνης βρήκε ωραία τον Κοζυράκη, όμως και πάλι η προσπάθεια του πέρασε άουτ. Στο 35’ νέα ευκαιρία για τον Ποσειδώνα που με τον Μπέη «έψαξε» το γκολ, αλλά ο Κασαπάκης έπεσε σωστά στη γωνία του αποσοβώντας τον κίνδυνο και στο 37’ μετά από βαθιά μπαλιά του Ασλαματζίδη, ο Κοζυράκης έγινε αποδέκτης της μπάλας μπήκε στη περιοχή, σούταρε αλλά ο τερματοφύλακας απομάκρυνε σε κόρνερ το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Στην επανάληψη, ο Ποσειδώνας μόλις στο 48’ έχασε σημαντική τριπλή (!) ευκαιρία, ο Ασλαματζίδης με «κάθετη» βρήκε τον Λυμπερόπουλο που προσπάθησε τρεις φορές να σκοράρει αλλά δεν τα κατάφερε.

Στο 50’ ο Μπέης πήρε αρκετά μέτρα, έκανε το σουτ, αλλά ο Γεωργόπουλος με τάκλικ αλλοίωσε τη πορεία της μπάλας και στη συνέχεια ο Κασαπάκης απέκρουσε. Ένα λεπτό αργότερα, ο Ξημεράκης σούταρε, ο Κασαπάκης απέκρουσε και στην επαναφορά ο Μπέης πλάσαρε αλλά με νέα απόκρουση πάνω από τη γραμμή αυτή τη φορά ο Κασαπάκης, κράτησε ανέπαφη την εστία της.

Στο 66’ νέα καλή στιγμή για τον Ποσειδώνα με τον Κάτελα να σουτάρει αλλά στη γωνία του ο Θαλασσινός απέκρουσε και στο 67’ δοκάρι για τον Κεραυνό, με τον Δασκαλάκη να πλασάρει αλλά η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι της εστίας του Ποσειδώνα. Τελικά ο Ποσειδώνας με πρωταγωνιστή τον Βιλανάκη, που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 68’, κατάφερε να ανοίξει το σκορ, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα των Πατελών, που στο 72’ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Βιλανάκη και πάλι, να διπλασιάσει τα τέρματά του.

Το 0-1 διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε, με τον Ποσειδώνα να παίρνει σπουδαίο εκτός έδρας τρίποντο.

Κεραυνός: Θαλασσινός, Δασκαλάκης, Βασιλάκης, Αμανάκης, Κούλτζης(87’ Παπαδάκης), Γωνιανάκης, Τριαματάκης(64’ Κυτσύκου), Τσιμηνικάκης(69’ Ανδρεανίδης), Ξημεράκης, Κυπραίος, Μπέης

Ποσειδώνας: Κασαπάκης, Τζαγκουρνής(68’ Σημιανάκης), Κάτελας, Ντελάκης(90’ Μαυράκης), Γεωργόπουλος, Μερκουλίδης, Παππάς(68’ Βιλανάκης), Ασλαματζίδης, Λυμπερόπουλος(90’ Μιαούλης), Καπιζιώνης, Κοζυράκης(93’ Τζωρμπατζάκης)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P