
Ο Γιούχτας ήταν εξαιρετικός κόντρα στον ΠΑΟ Ρουφ και άξιζε κάτι παραπάνω από την ισοπαλία.
Η ομάδα του Άγγελου Κασσωτάκη πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος ΠΑΟ Ρουφ, έχοντας μάλιστα ευκαιρίες να φέρει… τούμπα το παιχνίδι και να πανηγυρίσει ένα σπουδαίο τρίποντο που θα του έδινε ουσιαστικά την παραμονή στην κατηγορία.
Ο Γιούχτας στα παιχνίδια που έχουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας πάντα δείχνει εξαιρετικό πρόσωπο και κοιτάζει στα μάτια τον αντίπαλο. Έτσι έγινε και την Κυριακή κόντρα στον ΠΑΟ Ρουφ κάτι που άφησε απόλυτα ικανοποιημένους τους ανθρώπους αλλά και τον προπονητή της ομάδας.
Η “πράσινοι” δεν θα κινδυνέψουν για την παραμονή τους στην κατηγορία και πλέον έχοντας την ψυχολογία θα γεμίσουν…μπαταρίες στο κενό που έρχεται και να στρέψει την προσοχή του στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αναγέννηση Ιεράπετρας, όπου αποκλειστικός στόχος θα είναι το… τρίποντο για να “σφραγίσει” την παραμονή.