Γ. Πιτυκάκης: «Μπορούμε να κυνηγήσουμε το πρωτάθλημα»

Για την μέχρι τώρα πορεία του Αλόγου στο πρωτάθλημα και για το αν μπορεί να κυνηγήσει τον τίτλο της Β2 ΕΠΣΗ αναφέρθηκε στις δηλώσεις του στο ????????????????????????????????????????  ο Γιώργος Πυτικάκης.

Ο εκ των αρχηγών του Αλόγου και πολύ έμπειρος Γιώργος Πιτυκάκης τόνισε ότι η πορεία της ομάδας του μέχρι τώρα είναι αρκετά καλή στο πρωτάθλημα, ενώ δεν έκρυψε την πεποίθηση του ότι μπορούν ακόμα να διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλήματος της Β2 ΕΠΣΗ. Τέλος αναφέρθηκε και στην πιο δύσκολη ομάδα που έχει αντιμετωπίσει με τη φανέλα του Αλόγου φέτος στο πρωτάθλημα.

Για την εικόνα που έχει δείξει το Άλογο Μαλεβιζίου μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα: «Μέχρι τώρα θεωρώ ότι έχουμε μια καλή εικόνα σαν ομάδα στο πρωτάθλημα και καθημερινά προσπαθούμε στις προπονήσεις να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να δείχνουμε στους αγώνες μας βελτίωση ώστε να παίρνουμε τις νίκες με ωραίο ποδόσφαιρο που είναι και το ζητούμενο μας από την πρώτη μέρα»

Για το αν μπορεί το Άλογο να διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλήματος: «Είναι ένα αμφίρροπο πρωτάθλημα με πολλές καλές ομάδες που βλέπουμε κάθε αγωνιστική διαφορετικά αποτελέσματα. Δεν μπορώ να πω κάτι με σιγουριά, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να κυνηγήσουμε το πρωτάθλημα γιατί έχουμε μια καλή ομάδα με καλούς παίκτες».

Για το ποια ομάδα θεωρεί καλύτερη ως αντίπαλο ανέφερε: «Έχουμε αγωνιστεί με όλες τις ομάδες, ωστόσο θεωρώ η καλύτερη που έχουμε αντιμετωπίσει είναι τα Κανάρια»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P