Γ. Σαριδάκης: «Το άγχος στον αντίπαλο – Από ατυχία δεν βρισκόμαστε στα play offs»

Για το παιχνίδι με τον Αετό Ανωγείων αλλά και γενικά την εικόνα της ομάδας μίλησε στο ???????????????????????????????????????? o ποδοσφαιριστής του Ασημίου, Γιώργος Σαριδάκης.

Ο νεαρός αμυντικός αρχικά αναφέρθηκε στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Αετό Ανωγείων τονίζοντας πως το άγχος το έχει ο αντίπαλος μιας και παλεύει να μπει στην πεντάδα των play offs.

Παράλληλα ο Γιώργος Σαριδάκης αναφέρθηκε στην πορεία του Ασημίου στο φετινό πρωτάθλημα λέγοντας πως από ατυχία δεν βρίσκεται η ομάδα του στα play offs αφού έχει αποδείξει ότι μπορεί να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα.

Συγκεκριμένα για το ματς του Σαββάτου ανέφερε: «Εμείς παίζουμε χωρίς άγχος το συγκεκριμένο παιχνίδι. Το άγχος το έχει ο αντίπαλος που κυνηγάει την πεντάδα για τα play offs. Εμείς θα παίξουμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε για να το ευχαριστηθούμε και να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που δεν έχουν πάρει πολύ χρόνο μέσα στην χρονιά. Θέλουμε να ευχαριστηθούμε το ποδόσφαιρο από εδώ και πέρα και στην συνέχεια να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε».

Για την χρονιά ανέφερε: «Φέτος κάναμε μια σπουδαία προσπάθεια. Παίζαμε σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια ωραίο ποδόσφαιρο, όμως η ατυχία δεν μας έδωσε τους βαθμούς που αξίζαμε. Θα μπορούσαμε να είχαμε μια θέση στα play offs, όμως η ατυχία δεν μας το επέτρεψε. Πλέον θα διασκεδάσουμε τις αναμετρήσεις που μας έχουν μείνει και να χτίσουμε ένα κορμό για τη νέα σεζόν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P