Γρηγορίου: «Τιμή μου να παίζω στην ομάδα του Ζαρού»

Στην επίσημη σελίδα της ομάδας του Ζαρού παραχώρησε συνέντευξη ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Ανέστης Γρηγορίου!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ο οποίος ήρθε στο Ηράκλειο για τις σπουδές και βρέθηκε να αγωνίζεται στο Ζαρό, μίλησε για την πορεία της ομάδας τη φετινή χρονιά, αλλά και τα παιχνίδια που ακολουθούν!

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ανέστη Γρηγορίου στην επίσημη σελίδα του Ζαρού: «Ήρθε από τη Δράμα , φοιτητής στην πόλη του Ηρακλείου! Κι από κει, μαζί με τον καλό του φίλο Κλεάνθη Μάτσα (θα φιλοξενηθεί σε μελλοντική συνέντευξη), βρέθηκαν στην Ομάδα μας και αγωνίζονται για τον Α.Ο. Ζαρού!

Ο λόγος για τον 20χρονο Ανέστη Γρηγορίου που σε σύντομο χρονικό διάστημα έχει ενσωματωθεί στην Ομάδα μας δίνοντας σημαντική βοήθεια στην φετινή πορεία του Α.Ο Ζαρού!

  • Ανέστη, βρέθηκες από τη Δράμα στην Κρήτη και στην Ομάδα του Ζαρού! Πώς νιώθεις?

Θα ήθελα πρώτα πρώτα να ευχαριστήσω την οικογένεια του Ζαρου που μας υποδέχτηκε τόσο θερμά. Δύο απλούς άγνωστους ποδοσφαιριστές. Είναι τιμή μου να παίζω σε μια τόσο ιστορική και με τόσο βαριά φανέλα, ομάδα!

  • Η ομάδα βρίσκεται στις υψηλές θέσεις , αν και την Κυριακή έχασε το ματς με το Άλογο; Πώς βλέπεις τη συνέχεια;

Τα αποτελέσματα και οι βαθμοί σίγουρα επηρεάζουν σε μικρο βαθμό την ψυχολογία του συλλόγου, όμως βασικός στόχος όλων των παιδιών και της Διοίκησης είναι το σωστό κλίμα και οι χαρακτήρες που επικρατούν μέσα στα αποδυτήρια. Η καλή συνεργασία και ο σεβασμός των παικτών μεταξύ τους θα φέρει την ομάδα μας στην κορυφή της βαθμολογίας.

  • Κάθε αγωνιστική κρύβει εκπλήξεις. Την επόμενη ο Ζαρός μπορεί να πάρει τους τρεις βαθμούς κόντρα στη Θέρισο;

Αγωνιστική με αγωνιστική η συνεργασία των παιχτών βελτιώνεται.Πιστεύω ότι ο αγώνας με την Θέρισο και όλοι οι επόμενοι αγώνες θα αποφέρουν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα για την ομάδα!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P