Σημαντικό «διπλό» για τον Άγιο Δημήτριο, 1-2 την Παλιανή!

Μία ιδιαίτερα σημαντική νίκη σημείωσε ο Άγιος Δημήτριος ο οποίος επικράτησε με 1-2 της Παλιανής για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ!

Μετά από ένα δυνατό πρώτο μέρος χωρίς κλασικές ευκαιρίες οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια χωρίς τέρματα!

Στην επανάληψη ο Άγιος Δημήτριος στην πρώτη του καλή στιγμή στο δεύτερο μέρος κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με τον Σωτήρχο δίχτυα για ένα ακόμα ένα παιχνίδι και να κάνει το 0-1!

Σαν να μην έφτανε αυτό οι φιλοξενούμενοι στιγμές αργότερα έφτασαν και σε δεύτερο γκολ με τον Σακλαμάκη να κάνει ένα δυνατό σουτ και να κάνει το 0-2 για τον Άγιο Δημήτριο!

Στο 75΄ η Παλιανή σκόραρε με τον Ποτηράκη ωστόσο το τέρμα ακυρώθηκε για οφσάιντ γεγονός που έφερε την αντίδραση των γηπεδούχων! Τελικά λίγο αργότερα η Παλιανή μπήκε και πάλι στη διεκδίκηση του αγώνα με τον Ποτηράκη να βρίσκει δίχτυα και να μειώνει σε 1-2 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παλιανή: Ζαϊμάκης, Σπινθουράκης Στ.(46′ Κριτσωτάκης), Φουντουλάκης, Μαρκάκης, Κριτσωτάκης Γ., Φουντουλάκης Στ., Ρεθυμνιωτάκης, Οικονομάκης(72′ Ποτηράκης), Βιτσαράς, Βιολάκης.

Άγιος Δημήτριος: Παπαδάκης, Γκάμπριελ, Σαλούστρος, Νοικοκυράκης, Μιχελουδάκης, Μανιαδής, Σχοιναράκης, Σακλαμάκης, Λουλεμέγια(62′ Μιχαηλίδης), Μιχελακάκης, Σωτήρχος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P