Τεράστια νίκη για τα Χανιά

Σπουδαία νίκη κατάφερε να πανηγυρίσουν τα Χανιά τα οποία επικράτησαν του Λεβαδειακού με 3-1 για την 20η αγωνιστική της Super League 2.

Τα Χανιά μπήκαν ορεξάτα και στο 12ο λεπτό έχασαν τεράστια ευκαιρία για το 1-0 όταν μετά από κόρνερ του Κογιέτε ο Πατάπης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Στην συνέχεια ο ρυθμός δεν ήταν καλός με τις δύο ομάδες να έχουν περισσότερο το μυαλό τους στην άμυνα με αποτέλεσμα οι δυνατές μονομαχίες στον χώρο του κέντρου να «κλέβουν» τις εντυπώσεις.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ και πολλές φάσεις.

Στην επανάληψη τα Χανιά ήταν αποτελεσματικά και στο 55ο λεπτό Μπαΐροβιτς ανατρέπεται από τον Στογιάνοβιτς και εκτελεί εύστοχα το πέναλτι για το 1-0. Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στους γηπεδούχους και στο 57ο λεπτό πέτυχαν και δεύτερο γκολ όταν μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα του Βασιλόγιαννη ο Μπαΐροβιτς με ιδανικό πλασέ κάνει το 2-0.

Ο Λεβαδειακός έβγαλε αντίδραση και κατάφερε να μειώσει στο σκορ από κόρνερ του Μεχία ο Νίλι βρίσκει με το κεφάλι την μπάλα που καταλήγει στα δίχτυα. Τα Χανιά δεν πανικοβλήθηκαν και κατάφεραν να καθαρίσουν το ματς στο 93ο λεπτό Από εξαιρετική κούρσα του Καψάλη και πάσα ο Βασιλόγιαννης πλασάρει για το 3-1!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Χανιά (Νίκος Παπαδόπουλος) Κουτζαβασίλης, Φόμπι (38’ λ.τρ. Τσαμούρης), Πατάπης, Ζιούλης, Κογιέτε (89’ Καμαρά), Μασούρας (46’ Κάρλος), Παναγιωτούδης, Τριανταφυλλάκος, Βασιλόγιαννης, Παράνο (46’ Καψάλης), Μπαΐροβιτς (73’ Κολλάς).

Λεβαδειακός (Γιάννης Ταουσιάνης) Στογιάνοβιτς, Μπαχανάκ, Χάμοντ (58’ Συμελίδης), Μεχία, Νίλι, Πολέτο (82’ Ροβίθης), Βήχος, Λιάγκας, Μυτίδης (58’ Δούμτσιος), Νίκας (82’ Λινάρδος), Τζημόπουλος (58’ Κωνσταντινίδης).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P