Δεν «Χ»άρηκε κανείς!

Χωρίς νικητή αλλά και γκολ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στις Ασίτες και τις Μοίρες στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ.

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι δύο ομάδες έψαχναν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί κάτι αξιόλογο στις δύο εστίες.

Όσο περνούσε η ώρα οι δύο ομάδες προσπάθησαν να ανεβάσουν την απόδοση τους και σπατάλησαν ευκαιρίες με τους γηπεδούχους να αστοχούν με τον Κοζορώνη και Κοτζαδάκη, ενώ για τις Μοίρες σπατάλησαν ευκαιρίες Κλινάκης και Πιρουνάκης.  Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του ημίχρονου με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια χωρίς σκορ.

Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν καλύτερος με το παιχνίδι να ανοίγει και για τις δύο ομάδες με τις Ασίτες να είναι αυτές που απείλησαν πρώτες με τον Νίκο Κοζορώνη να σημαδεύει το δοκάρι του Φιλιουδάκη σε απευθείας εκτέλεση κόρνερ.

Οι Μοίρες «απάντησαν» στις ευκαιρίες με τον Οικονομάκη να βγαίνει απέναντι από τον Γκόγκο, όμως ο νεαρός τερματοφύλακας έδιωξε εντυπωσιακά κρατώντας το μηδέν.

Ο χρόνος περνούσε και οι δύο ομάδες δημιουργούσαν φάσεις χωρίς να βρουν σκορ με αποτέλεσμα το 0-0 να παραμένει μέχρι το τέλος παρότι οι Μοίρες έχασαν ανεπανάληπτη ευκαιρία με τον Φραγκιαδάκη στο 94ο λεπτό.

Ασίτες: Γκόγκος, Λιανδράκης(60’ Δαργαντής), Κοπιδάκης, Κοζορώνης Δ., Μανουσάκης, Ρουμπάκης Ε., Ρουμπάκης Κ., Περογαμβράκης, Γιαννακόπουλος(75’ Σταματάκης), Κοτζαδάκης, Αποστολάκης(65 Κοζορώνης Ν.).

Μοίρες: Φιλιουδάκης, Καργάκης Α., Κυριακάκης, Τραορέ, Μασέλης(λ.τ. 32’ Πολυμερίδης), Πολυμερίδης Χ., Κλινάκης(67΄Φραγκιαδάκης),Γκίνη, Οικονομάκης, Πιρουνάκης, Σφυριδάκης(80’ Χατζάκης).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P