Γ. Κοτζαδάκης: «Οι Ασίτες αποτελούνται από παιδιά δικά μας που παίζουν για την φανέλα»

Ο πρώτος σκόρερ των Ασιτών, Γιώργος Κοτζαδάκης φιλοξενήθηκε στο ???????????????????????????????????????? και αναφέρθηκε στην φετινή πορεία της ομάδας, στον αγώνα με τις Μοίρες και τους στόχους του. 

Ο έμπειρος επιθετικός εξέφρασε την ικανοποίηση του για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας παρά τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει μέσα στη σεζόν το σωματείο, ενώ δικός του στόχος είναι να γίνεται καλύτερος μέσα από τις προπονήσεις για να βοηθήσει τις Ασίτες να τερματίσουν όσο πιο ψηλά γίνεται στο πρωτάθλημα.

Για τους στόχους των Ασιτών μέχρι το φινάλε της σεζόν: «Μέχρις στιγμής κάνουμε μια αξιολόγηση πορεία στο πρωτάθλημα της Α1 παρά του πολλούς τραυματισμούς που μας έχουν έρθει. Η ομάδα αποτελείτε από παιδιά δικά μας, παίχτες που παίζουν για την φανέλα και επίσης για να απολαμβάνουμε το άθλημα. Στόχος μας είναι να νικάμε σε κάθε αγώνα ώστε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Για το παιχνίδι της Κυριακής: «Την Κυριακή θα φιλοξενήσουμε τις Μοίρες μια δυνατή ομάδα σταθερή στην κατηγορία. Δουλεύουμε μέσα στην εβδομάδα για αυτό τον αγώνα. Ο στόχος μας είναι η νίκη και μόνο και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Ο κόσμος μας στηρίζει σε κάθε ευκαιρία και αυτό θέλουμε να κάνει και στην επικείμενη αναμέτρηση».

Για τους δικούς του στόχους: «Ο στόχος μου φέτος είναι πρώτα από όλα να βελτιώνομαι μέρα με την μέρα ώστε να βοηθάω και την ομάδα μου όσο στο καλύτερο δυνατόν και στην συνέχεια να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο όπως και κάθε αθλητής πρέπει να κάνει. Θέλω να παίζω με ψυχή και πιστεύω όλα τα άλλα έρχονται από μόνα τους. Εύχομαι υγεία σε όλους και να τελειώσουμε την σεζόν με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P