Με χατ-τρικ Κανταρτζή σπουδαία νίκη για τον Πήγασο!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάνος Κανταρτζή ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ ο Πήγασος επικράτησε με 1-3 του Δωριέα!

Σε ένα εξαιρετικό πρώτο μέρος ο Πήγασος κατάφερε στο 20ο λεπτό να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Κανταρτζή, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 35΄ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι έκανε το 0-2!

Οι γηπεδούχοι δεν τα παράτησαν και λίγο αργότερα μείωσαν το σκορ σε 1-2 με τον Φραγκεδάκη, ωστόσο ο Κανταρτζής δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα και πριν κλείσει το ημίχρονο ολοκληρώνοντας το προσωπικό του χατ-τρικ έκανε το 1-3 το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους!

Στην επανάληψη παρά τις όποιες προσπάθειες το σκορ δεν άλλαξε με τον Πήγασο να πανηγυρίζει μία σημαντική νίκη επί του Δωριέα!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δωριέας αγωνίστηκε από το 75΄ με παίκτη λιγότερο εξ΄ αιτίας της αποβολής του Πεχυνάκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Δωριέας: Ζερβός, Χριστοδουλάκης, Καλουδάκης, Μαζιτζής, Τζιμπιμπάκης, Εργαζάκης, Κρεμάι(80΄ Δατσέρης), Μαρκάκης, Δαγκωνάκης(60΄ λ.τ. Αραβιάκης), Φραγκιαδάκης, Πεχυνάκης

Πήγασος: Σκουραδάκης, Μανίκας, Κουτεντάκης, Χανιωτάκης, Κυριακάκης, Χαντίγια, Τσαγκαράκης, Αγγέλι, Κανταρτζής Θ., Μουσταφά, Κανταρτής Μ.(46΄ Καμπουράκης)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P