Μεγάλη νίκη για την Δαμάστα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ!

Σπουδαίο «τρίποντο» κατάφερε να πανηγυρίσει η Δαμάστα, η οποία επικράτησε εντός έδρας του ΠΑΟΚ με 2-0 για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ, βάζοντας έτσι… τέλος στις ελπίδες των ασπρόμαυρων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Από τα πρώτα λεπτά οι δύο ομάδες μπήκαν αποφασισμένες να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και να κυνηγήσουν τους τρεις βαθμούς της νίκης,  με την ομάδα του ΠΑΟΚ να έχει τον έλεγχο της αναμέτρησης και να προσπαθεί να πετύχει γρήγορα γκολ.

Μάλιστα η ομάδα του Μηνά Πίτσου όσο περνούσε η ώρα γινόταν απειλητική στην εστία της Δαμάστας, χάνοντας τεράστιες ευκαιρίες με τον Σκούφο, τον Ανωγειανάκη να μην βρίσκουν εστία, ενώ οι προσπάθειες του Καλαϊτζάκη και Κουτσογιαννάκη σταμάτησαν πάνω στον τρομερό σήμερα Δανδάλη.

Παρά την πίεση η Δαμάστα κράτησε το 0-0 το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν παρόμοιος με τον ΠΑΟΚ να έχει την κατοχή της μπάλας και την Δαμάστα να προσπαθεί να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις και να πληγώσει τους ασπρόμαυρους.

Όσο ο ΠΑΟΚ δεν έκανε γκολ τις φάσεις του, τόσο η Δαμάστα έπαιρνε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και στο 63ο λεπτό κατάφερε να κάνει το 1-0 με τον Τζουβάρα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με προβολή.

Οι «ασπρόμαυροι» ανέβασαν περαιτέρω την απόδοση τους έκλεισαν στα καρέ της την Δαμάστα, όμως ο Δανδάλης δήλωνε συνεχώς παρών κρατώντας το μηδέν στην εστία του. Μάλιστα στο 71ο λεπτό, ο ΠΑΟΚ έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία για το 1-1, όμως το σουτ του Μπαμπουλάκη σταμάτησε στο δοκάρι.

Η Δαμάστα σε μια ακόμα φάση της στο παιχνίδι κατάφερε να «κλειδώσει» το τρίποντο με τον Κλαπάκη στο 80ο λεπτό να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα του Γεωργίου για το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Δαμάστα Δανδάλης, Κοκορέλιας(83’ Κουτσάκης), Μηλιαράκης, Μαρκάκης, Απλαδάς, Κουτσοποδιώτης, Κοσμάς(75’ Αποστολάκης), Πεταλάκης, Τζουβάρας, Δημήτρης, Κλαπάκης(83’ Ψωμάς).

ΠΑΟΚ  Γεωργίου, Λιοδάκης, Μπαμπουλάκης, Πήλιος, Σηφάκης, Παπαδιός, Μαγάκης, Σκούφος, Ανωγειανάκης, Καλαϊτζάκης, Κουτσογιαννάκης(46’ Σακλαμάκης).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P