Ο Σερλιδάκης έδωσε το «τρίποντο» στον Μαραθώνα!

Μια αγχωτική και παράλληλα σπουδαία νίκη κατάφερε να πανηγυρίσει ο Μαραθώνας στην έδρα του κόντρα στην Γόρτυνα επικρατώντας με 1-0 για την 12η αγωνιστική της Β2 ΕΠΣΗ.

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να βρουν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί κάτι αξιόλογο.

Όσο περνούσε η ώρα οι δύο ομάδες έψαχναν τις αντίπαλες αδυναμίες για να «χτυπήσουν» χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάτι αξιόλογο με το 0-0 να παραμένει.

Από το 30ο λεπτό και μετά οι δυνατές μονομαχίες στην μεσαία γραμμή «έκλεψαν» την παράσταση, κάτι που δεν άφησε τον Μαραθώνα και την Γόρτυνα να γίνουν απειλητικοί στις αντίπαλες εστίες. Έτσι το λευκό 0-0 ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι να κυνηγήσουν το… τρίποντο καις το 57ο λεπτό κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Μάτσα με ωραία ατομική προσπάθεια πάσαρε μέσα στην περιοχή στον Σερλιδάκη και αυτός με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0.

Η Γόρτυνα έψαξε την αντίδραση και να βρει γκολ ισοφάρισης, αφήνοντας χώρους στον Μαραθώνα να «χτυπήσει» και να «κλειδώσει» τη νίκη. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι στο 75ο λεπτό βρήκαν γκολ ισοφάρισης με τον Μάλο, ωστόσο ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ πάνω στον τερματοφύλακα σε μια φάση που διαμαρτύρονται έντονα οι άνθρωποι της Γόρτυνας.

Από εκεί και μετά παρά την πίεση των φιλοξενούμενων το σκορ δεν άλλαξε και έτσι ο Μαραθώνας πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη που του δίνει ψυχολογία για την συνέχεια. Αξίζει να σημειωθεί πως άπαντες ανησύχησαν στον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή του Μαραθώνα Βαγγέλη Αποστολάκη, ο οποίος χτύπησε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μαραθώνας  Συκιωτάκης, Βιδοζαχαράκης, Παπαδομιχελάκης, Σχοιναράκης, Αποστολάκης, Σερλιδάκης, Μάτσα, Μαγούλιος, Μαργέτας, Σταματάκης, Βασσάλος.

Γόρτυς Αλεβιζάκης, Χατζίου, Δουλγεράκης, Μάλο, Ψιμόπουλος, Τόσκα, Φανουράκης, Σαβουϊδάκης, Γιοτοπούλι, Κλεβίν, Ντρομπονίκου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P