«Τεσσάρα» για το Μαρτινέγκο!

Μια ακόμα σημαντική νίκη κατάφερε να πανηγυρίσει το Μαρτινέγκο επικρατώντας εύκολα των Ελπίδων με 4-0 για την 12η αγωνιστική της Β1 ΕΠΣΗ.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η αναμέτρηση για το Μαρτινέγκο, αφού μόλις στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ. Πιο συγκεκριμένα στο 15ο λεπτό ο Χότζα βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή και με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0.

Από εκεί και μετά το Μαρτινέγκο είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού με τις Ελπίδες να προσπαθούν να βρουν γκολ ισοφάρισης με αντεπιθέσεις, χωρίς ωστόσο να συμβεί κάτι ιδιαίτερο.

Έτσι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου βρήκε το Μαρτινέγκο μπροστά στο σκορ με 1-0, δίνοντας έτσι μεγάλη ψυχολογία για την συνέχεια της αναμέτρησης στα… πιτσιρίκια των «κιτρινόμαυρων».

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου το Μαρτινέγκο έβαλε τις βάσεις για το… τρίποντο, αφού στο 49ο λεπτό ο Χότζα με εξαιρετική ατομική προσπάθεια, πέρασε την άμυνα των Ελπίδων και με ωραία πάσα έβγαλε τον Βιδάκη σε θέση βολής, με τον τελευταίο να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-0.

Η συνέχεια ήταν ανάλογη για το Μαρτινέγκο το οποίο στο τελευταίο δεκάλεπτο ανέβασε και πάλι την απόδοση του καταφέρνοντας να πετύχει δύο ακόμα τέρματα. Πιο συγκεκριμένα στο 80ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Χότζα ο Τελχάι πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να κοντράρει σε αμυντικό και να καταλήγει στα δίχτυα των Ελπίδων για το 3-0.

Το κερασάκι στην… τούρτα για το Μαρτινέγκο μπήκε στο 84ο λεπτό όταν ο Ντολλάνι με δυνατό σουτ κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 4-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μαρτινέγκο Γκέικα, Λυρώνης(75’ Μουρατάι), Μπατσέλι(83’ Κορνελάκης), Φαϊτάκης, Γαλανάκης(81’ Κατσελής), Παναγιωτάκης, Χότζα, Ψυχαράκης, Βιδάκης, Ντολάνι, Μαρντάρε(75’ Τελχάι).

Ελπίδες Δημητριάδης, Κοκοσάλης, Τσάκαλας, Αλεξανδρής, Σισδανίτης, Μαυροφοράκης, Κοροβέζος, Μπιμπάκης(35’ Φανιουδάκης), Στεφανάκης, Κωστάκης, Πατεράκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P