«Καθάρισε» ο Τζωρακοελευθεράκης για τις Δαφνές!

Σε ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις, γκολ και ανατροπές οι Δαφνές κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Κόρακα επικρατώντας με 3-2 στην 12η αγωνιστική της Β2 ΕΠΣΗ.

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ο ρυθμός ήταν αρκετά καλός με τις δύο ομάδες να δείχνουν όρεξη για ποδόσφαιρο, αφού έψαχναν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που «χαμογέλασαν» πρώτοι, αφού στο 22ο λεπτό ο Τζωρακοελευθεράκης με ένα φανταστικό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην εστία του Φραγκιαδάκη κάνοντας το 1-0.

Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στους γηπεδούχους, οι οποίοι κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο γκολ πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου. Πιο συγκεκριμένα ο Καρτσώνης στο 32ο λεπτό με ωραία πάσα έβγαλε σε πλεονεκτική θέση τον Κώστα Πατεράκη και αυτός με υποδειγματικό πλασέ έκανε το 2-0 για την ομάδα του.

Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν ανάλογος με τον Κόρακα να προσπαθεί να ξανά μπει στο παιχνίδι και να ανεβάζει την απόδοση του προσπαθώντας να πιέσει την εστία των Δαφνών, έχοντας παράλληλα έντονα παράπονα από την διαιτητική τριάδα της αναμέτρησης.

Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στο ματς λίγο πριν το 60ο λεπτό, όταν ο Φαρσάρης έστειλε  άθελα του την μπάλα στα δίχτυα του Γιαννακουδάκη κάνοντας το 1-2.

Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στους «κιτρινόμαυρους» οι οποίοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν το παιχνίδι στο 78ο λεπτό με τον Φουστανάκη να κάνει το 2-2.

Το παιχνίδι στο τελευταίο δεκάλεπτο έγινε «ροντέο» με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω και τις δύο ομάδες να έχουν έντονα παράπονα για την διαιτησία της αναμέτρησης. Οι Δαφνές βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και στο 84ο λεπτό κατάφεραν να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ με τον Τζωρακοελευθεράκη να κάνει το 3-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Δαφνές Γιαννακουδάκης, Καλαϊτζάκης Λ., Καλαϊτζάκης Γ., Αργυρούδης, Πατεράκης Γ.(60’ Φραγκάκης), Φαρσάρης, Κορνηλάκης, Πατεράκης Κ., Αλεξάκης Η.(46’ Χατζηνικολάου), Τζωρακοελευθεράκης, Καρτσώνης.

Κόρακας Φραγκιαδάκης, Σαβιολάκης(46’ Σμαραγδάκης Γ.) , Μουσάκου(46’ Σμαραγδάκης Λ.), Φιντικάκης, Χουριδάκης, Τσακιράκης, Κουτσάκης, Δαριβιανάκης, Ρογδάκης, Ρινακάκης, Φουστανάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P