Στην Δόξα Ηρακλείου το ντέρμπι των «πιτσιρικάδων»

Το δύο στα δύο έκανε η ομάδα της ακαδημίας του Λίντο κόντρα στον ΠΟΑ, αφού επικράτησε του Ερμή Ατσαλένιου με 3-1.

Μετά τη νίκη του Λίντο κόντρα στον Κεραυνό την σκυτάλη πήρε η Δόξα Ηρακλείου, η οποία με την σειρά της επικράτησε του Ερμή Ατσαλένιου με 3-1 ανεβαίνοντας στον βαθμολογικό πίνακα της Β1 ΕΠΣΗ.

Το παιχνίδι που είχε αρκετά καλό ρυθμό από την αρχή με δύο ομάδες που έχουν όρεξη για ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν αρκετές ευκαιρίες στις δύο εστίες χωρίς να ρθει κάποιο γκολ.

Η ομάδα του Δήμου Χριστοφή κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ στο 25ο λεπτό με τον Ματαλλιωτάκη να βάζει μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στους γηπεδούχους και δύο λεπτά αργότερα σκόραραν και δεύτερο τέρμα με τον Μαγουλάκη παίρνοντας σαφέστατο προβάδισμα νίκης.

Η Δόξα Ηρακλείου ήταν εντυπωσιακή και στο 40ο λεπτό πέτυχαν και τρίτο γκολ «κλειδώνοντας» ουσιαστικά τη νίκη με τον Σπανουδάκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν ανάλογος και τον Ερμή Ατσαλένιου να ανεβάζει τις γραμμές του προκειμένου να πετύχει κάποιο γκολ και να ξανά μπει στο ματς, χωρίς ωστόσο να το καταφέρει με την Δόξα να κρατάει το υπέρ της αποτέλεσμα.

Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης σε 3-1 με τον Καλαφάτη

Δόξα Ηρακλείου: Κλάδος, Μαγουλάκης(85′ Γρηγορούδης), Ανδριαδάκης, Αποστολίδης, Φουκαράκης, Περάκης, Ματαλιωτάκης(80′ Καρακωνσταντάκης), Αδαμαμάκης(65′ Τσαλόπουλος), Σπανουδάκης(60′ Κατσαρός), Ξυστράκης(60′ Κεβάνι), Καρκανάκης.

Ερμής Ατσαλένιου: Χαχλιουτάκης, Χαριτάκης, Κοκαράκης, Μαυροζαχαράκης, Χρονάκης, Μαυρογιαννάκης, Καλλέργης, Περάκης, Ντουλάκης, Φραγκάκης, Τσαγκαράκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P