Παναθηναϊκός πέντε «αστέρων» κόντρα στον Τηγανίτη!

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του κατάφερε να πανηγυρίσει ο Παναθηναϊκός επικρατώντας με 5-1 του Τηγανίτη για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β1 ΕΠΣΗ.

Οι «πράσινοι» μπήκαν ορεξάτοι στο παιχνίδι και μόλις στο 9ο λεπτό κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ με τον Παπά, ο οποίος έκανε με ωραίο σουτ το 1-0.

Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στους γηπεδούχους οι οποίοι στο 20ο λεπτό κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους με τον Γκεμιτζόγλου στο 20ο λεπτό. Ο ρυθμός του Παναθηναϊκού ήταν εντυπωσιακός στο πρώτο ημίχρονο και στο 25ο λεπτό κατάφερε να κάνει και το 3-0 με τον Μπουλούκα «καθαρίζοντας» ουσιαστικά το παιχνίδι.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου ο Παναθηναϊκός είχε εξαιρετικό ρυθμό και κατάφερε να πετύχει δύο ακόμα γκολ. Πιο συγκεκριμένα στο 35ο λεπτό ο Αλεβιζάκης έκανε το 4-0, ενώ το 5-0 έκανε ο Φουντουλάκης στις καθυστερήσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν ανάλογος με τον Τηγανίτη ωστόσο να καταφέρνει να πετύχει το γκολ της τιμής στο 51ο λεπτό με τον Σπανουδάκη  με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Από εκεί και μετά οι δύο ομάδες δημιούργησαν φάσεις, ωστόσο δεν άλλαξε το σκορ και ο Παναθηναϊκός συνέχισε με νίκη στο πρωτάθλημα της Β1 ΕΠΣΗ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός: Ράδοβιτς, Στειακάκης, Παπάς, Χοτζάι, Γκεμιτζόγλου, Κοτζιάς,  Φανουράκης, Μπουλούκας, Κορνελάκης, Φουντουλάκης, Αλεβιζάκης.

Τηγανίτης: Καρβέλης, Σπέγκας, Σπανάκης, Βασιλάκης, Ζαϊμάκης, Μιχελής, Γεωργάκης, Σπινθουράκης, Στεφανάκης, Ουσταμανωλάκης, Βαϊραμάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P