«Φουλάρει» με τα γνωστά προβλήματα ο Αλμυρός

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Αλμυρού, για το ιδιαίτερα κρίσιμο παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΟΑ που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 13 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου της Γ Εθνικής.

Η ομάδα του Γαζίου, συνέχισε κανονικά και σήμερα τη προετοιμασία της για το παιχνίδι με τους Ατσαλενιώτες, με τον Μανώλη Παπαματθαιάκη να βλέπει και πάλι τους Ντιατά-Ζέλιο να μην προπονούνται σε φουλ ρυθμούς, κάτι που σημαίνει πως η συμμετοχή τους ή όχι στο παιχνίδι, θα ξεκαθαρίσει στην προπόνηση της Παρασκευής.

Πέραν των δύο προαναφερθέντων, ο Αλμυρός δεν έχει άλλα προβλήματα και συνεχίζει τη προετοιμασία του για το κρίσιμο παιχνίδι που ακολουθεί, καθώς αναμένεται να αποδειχθεί καθοριστική ως προς τον στόχο της παραμονής, τόσο για τον Αλμυρό, όσο και για τον ΠΟΑ που επίσης «καίγεται» για τους βαθμούς.

Στον Αλμυρό, υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία, ενόψει του παιχνιδιού, ενώ η προετοιμασία της ομάδας του Γαζίου θα συνεχιστεί την Παρασκευή το μεσημέρι και θα ολοκληρωθεί το πρωί του Σαββάτου(12/2), όταν και θα διεξαχθεί η τελευταία προπόνηση, πριν από το παιχνίδι. Διαιτητής του αγώνα έχει οριστεί ο Ηρακλειώτης Μάνος Βασάκης, με βοηθούς τον Ηλία Κατσογιάννη και τον Γιώργο Τσαμπουράκη από τον ίδιο σύνδεσμο.

Υπενθυμίζουμε, στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Ατσαλένιο, σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι, ο ΠΟΑ είχε επικρατήσει 2-1, χάρη στο… χρυσό γκολ του Κερμενίδη στο φινάλε, ενώ ο Ντιατά είχε ισοφαρίσει σε 1-1 στο 92′ για τον Αλμυρό και το προβάδισμα στους Ατσαλενιώτες είχε δοθεί από τον Καϊμακαμούδη στο 28′.

To πρόγραμμα του Αλμυρού μέχρι το φινάλε:

[wpse_matches team=”1003″ competition=”103562″ status=”fixture”]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P