Σπουδαίο «διπλό» για τον Τηγανίτη!

Σημαντική νίκη κατάφερε να πετύχει ο Τηγανίτης στην έδρα των Ελπίδων επικρατώντας με 2-0 στο εξ αναβολής παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής της Β1 ΕΠΣΗ.

Στο πρώτο παιχνίδι που διακόπηκε λόγω κακοκαιρίας οι δύο ομάδες δεν μπορούσαν να βγάλουν ευκαιρίες με το δυνατό παιχνίδι να είναι αυτό που κυρίευε στον αγωνιστικό χώρο.

Παρόλα αυτά ο Τηγανίτης είχε καταφέρει λίγο πριν βγει το ημίχρονο να σκοράρει και να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Σπινθουράκη.

Στο σημερινό παιχνίδι που συνεχίστηκε από το 46ο λεπτό οι δύο ομάδες δημιούργησαν ευκαιρίες στις δύο εστίες, ωστόσο ο Τηγανίτης ήταν πιο αποτελεσματικός και κατάφερε να πετύχει και δεύτερο τέρμα με τον Ουσταμανωλάκη να κάνει το 2-0.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης και έτσι ο Τηγανίτης επέστρεψε στις νίκες και πανηγύρισε ένα σπουδαίο «διπλό» που του δίνει βαθμολογικό αλλά και ψυχολογικό «αέρα» για την συνέχεια.

 Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ελπίδες: Πολυζωίδης, Κοκοσάλης, Τσακάλας, Αλεξανδρής, Παρασύρης, Μαυροφοράκης, Κοροβέζος, Μπιμπάκης, Στεφανάκης, Κωστάκης, Πατεράκης.

Τηγανίτης: Καρβέλης, Μιχελής, Γεωργάκης, Ψυλλάκης, Σπανάκης, Κόμης, Σταφυλάκης, Ζαϊμάκης, Σπινθουράκης, Ουσταμανωλάκης, Βασιλάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P