Ντεμπούτο με νίκη για τον Γ. Ποντίκαλη στον πάγκο του Αετού!

Μία σπουδαία νίκη πανηγύρισε ο Αετός Ανωγείων, ο οποίος επικράτησε με 2-0 της Τυλίσου στο ντεμπούτο του Γιώργου Ποντίκαλη στον πάγκο της ομάδας!

Η Τύλισος μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο 18 είχε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν κέρδισε πέναλτι! Ο Αμαραντίδης ωστόσο που ανέλαβε την εκτέλεση την εκτέλεση νικήθηκε από τον Μπαγκέρη με το 0-0 να παραμένει!

Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα και άλλες καλές στιγμές με τους Λέκα, Ταβουλαρέα και Αμαραντίδη, ωστόσο ο τερματοφύλακας του Αετού δήλωσε παρών όποτε χρειάστηκε!

Ο Αετός ανέβασε στροφές και στο 35΄ κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Ανδρικάκη με το 1-0 να παραμένει μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου παρά τις όποιες προσπάθειες των δύο πλευρών!

Στην επανάληψη η Τύλισος προσπάθησε να αντιδράσει και είχε καλή στιγμή με τον Αμαραντίδη, και τον Λέκα ωστόσο ο Μπαγκέρης ήταν εκεί κρατώντας το σκορ ενώ στο 65΄ ο Βατσινάς σκόραρε για τους γηπεδούχους για το 2-0 «κλειδώνοντας» ουσιαστικά τη νίκη για την ομάδα του Αετού!

Λίγο αργότερα οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι με το Χρήστο Καλομοίρη για το 3-0 σε μία φάση που αποβλήθηκε ο γκολκίπερ της Τυλίσου, ενώ είχαν δοκάρι με τον Σπαχή!

Το 2-0 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε με τον Αετό να πανηγυρίζει μία σπουδαία νίκη επί της Τυλίσου στο ντεμπούτο του Γιώργου Ποντίκαλη στην τεχνική ηγεσία του σωματείου!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αετός Ανωγείων: Μπαγκέρης, Τζιβελέκης, Ανδρικάκης, Κονιός Γ., Μέμος, Κονιός Α., Παπαντωνάκης, Δραμουντάνης(78΄ Σπαχής Α.), Καλομοίρης(90΄ Σαλούστρος), Σπαχής(70΄ Μπέρκης), Βατσινάς(90΄ Ξυλουρης)

Τύλισος: Μαλινδρέτος, Μυκωνιάτης, Παπάζογλου(46΄ Κουρνιδάκης), Καβάφης, Λιοδάκης, Μανιαδάκης, Ταβουλαρέας, Ελευθεράκης(80΄ Παγκαλάκης), Μανιούδης, Αμαραντίδης, Λέκας(70΄ Γιανναδάκης)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P