Δύσκολο «πέρασμα» για το Μοχό από το Αστρίτσι!

Μία σημαντική νίκη πέτυχε ο Μοχός επί του Πήγασου με 0-2 για την 14η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ!

Σε ένα δυνατό πρώτο μέρος το 0-0 παράμενε μέχρι και το 34ο λεπτό, ωστόσο σε εκείνο το χρονικό σημείο ο Νταουσιάνης εκτέλεσε ένα κόρνερ με τον Σούρσο να παίρνει την κεφαλιά και να κάνει το 0-1 το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους!

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν για να φτάσουν στην ισοφάριση χωρίς αποτέλεσμα, ενώ ο Μοχός στο 65΄ είχε μεγάλη ευκαιρία με το Μεχντί για να φτάσει σε δεύτερο γκολ! Τελικά το 0-2 ήρθε στο 70΄ με τον Γάλλο επιθετικό του Μοχού να χρίζεται σκόρερ και να «κλειδώνει» ουσιαστικά τη νίκη για το Μοχό!

Ο Πήγασος δεν το παράτησε και προσπάθησε να βρει ένα γκολ που θα τον έβαζε και πάλι στη διεκδίκηση του αγώνα, ωστόσο το 0-2 έμεινε μέχρι το φινάλε με τον Μοχό να επιστρέφει στα θετικά αποτελέσματα και να παραμένει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πήγασος: Κουραδάκης, Φαιδρός, Κυριακάκης, Κουτεντάκης, Κανταρτζής, Τσαγκαράκης, Χανιωτάκης, Αγγέλης, Μανίκας, Τζουγκράνης, Κανταρτζής Μ.

Μοχός: Μουτζούρης, Διαμαντάκης Γ., Τσιμινικάκης(85΄ Ρουσοχατζάκης Ρ.), Διγενής, Διαμαντης Σ.(70΄ λ.τ. Ποντίκαλης), Μίχος, Ρουμελιώτης, Νταουσιάνης(90 Σπανάκης), Τσεκρέζι, Μεχντί(90 Ρουσοχατζάκης Μ.), Σούρσος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P