Πέρασε με ανατροπή από τα Μάλια ο ΟΦΑ

Βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, αλλά τελικά επικράτησε με 2-3 του ΠΑΝΟΜ.

Νικηφόρα συνέχισε την πορεία του στο πρωτάθλημα ο ΟΦΑ, καθώς «άλωσε» με ανατροπή τα Μάλια. Οι νικητές έδειξαν τεράστια ψυχικά αποθέματα και κατέκτησαν ένα πολύτιμο «διπλό».

Μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά, οι «κιτρινόμαυροι» πήραν το προβάδισμα στο 15’ με τέρμα του Δρίτσα. Οι φιλοξενουμένοι προσπάθησαν ν’ αντιδράσουν άμεσα και δύο λεπτά αργότερα είχαν δοκάρι με τον Κουσκόφ, αλλά στο 45’ έφτασαν στην ισοφάριση με τέρμα του Φρόκου.

Στην επανάληψη, πάντως, το σύνολο του Γιώργου Βλαχάκη βρήκε τον τρόπο να προηγηθεί εκ νέου, μιας και στο 57’ ο Περογαμβράκης σημείωσε το 2-1.  Και πάλι, ωστόσο, το συγκρότημα του Δημήτρη Κόκκινου είχε έτοιμη την… απάντηση και στο 65’ ο Μουρτζάκης «έγραψε» το 2-2. Στο 88’, μάλιστα, έφτασε στην ολική ανατροπή, καθώς ο Κουσκόφ από την… άσπρη βούλα πέτυχε το 2-3.

ΠΑΝΟΜ: Κανετάκης, Πετσαλάκης, Κατσούλης (89’ Σαπουνάκης), Μαυρίδης, Δαριβιανάκης (60’ Κούτουλας), Καπετανάκης, Καουκάκης, Περογαμβράκης, Παπαδάκης, Δρίτσας, Μπορμπουδάκης.

ΟΦΑ: Χατζηδάκης Β., Τσατσάκης, Λαδιανός, Καλεμάκης, Μουρτζάκης, Κόκκινος, Λουλάκης, Κουσκόφ, Αουΐντα (75’ Κώστας), Φρόκου (65’ λ.τρ. Χατζηδάκης Μ.), Ταμπάκης (85’ Βισκαδουράκης).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P