Πετούσε «φωτιές» η Ομόνοια!

Εντυπωσιακή ήταν η Ομόνοια η οποία συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή και σε απόσταση ασφαλείας από τις υπόλοιπες ομάδες, επικρατώντας 7-2 του Τηγανίτη.

Το παιχνίδι από τα πρώτα λεπτά είχε εξαιρετικό ρυθμό, με τους γηπεδούχους να χάνουν ευκαιρίες ώσπου έφτασε το 23ο λεπτό με τον Πολίτη να κάνει το 1-0. Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στους γηπεδούχους οι οποίοι κατάφεραν στο 27ο λεπτό να πετύχουν και δεύτερο γκολ και πάλι με τον Πολίτη.

Ηχηρό μήνυμα κατά της Βίας από Ομόνοια και Τηγανίτη (pics)

Παρά τα δύο τέρματα ο ρυθμός δεν έπεσε και στο τελευταίο δίλεπτο του πρώτου ημιχρόνου η Ομόνοια κατάφερε να “καθαρίσει” το παιχνίδι με τον Πολίτη να κάνει στο 44′ το 3-0 και ο Δασκαλάκης στο 46′ το 4-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλά και κατάφεραν να μειώσουν στο 51ο λεπτό με τον Ψυλλάκη. Παρά το γκολ η Ομόνοια δεν επηρεάστηκε και κατάφερε να κάνει το 5-1 με τον Πουλακάκη να παίρνει την σκυτάλη από τον Πολίτη. Μάλιστα δύο λεπτά αργότερα ο Πουλακάκης έκανε και το 6-1 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Ομόνοιας.

Ο Τηγανίτης στο 75ο λεπτό κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ με αυτογκόλ για να έρθει ο Αυγουστάκης στο 80ο λεπτό να κάνει το 7-2 για την Ομόνοια που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ομόνοια: Καλογεράκης, Θοδωρής(64΄Καλλέργης), Παρασύρης, Δασκαλάκης, Φραγκιαδάκης(55′ Αυγουστάκης), Γεωργαλής, Παπαδογιωργάκης, Μανουσάκης(64′ Καραδάκης), Πουλακάκης, Λουλάκης(63′ Ανωγειανάκης), Πολίτης(55′ Χαραλαμπάκης).

Τηγανίτης: Καλούδης, Σπέγκας, Μανουράς, Ουσταμανωλάκης, Ζαϊμάκης, Σταφυλάκης, Κόμης(53′ Μιχελής), Βασιλάκης, Καβρός, Φυλλάκης(70′  Βουρδούλας), Γεωργάκης(53′ Βαϊραμάκης).

Το δοκάρι της Ομόνοιας από την τρομερή εκτέλεση φάουλ του Πολίτη (vid)

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P