«Διπλό» κορυφής για τον Ζαρό!

Αλώβητος κατάφερε να φύγει από τους Αγίους Δέκα ο Ζαρός στο τοπικό ντέρμπι με την Γόρτυνα επικρατώντας με 2-1 για την 11η αγωνιστική της Β2 ΕΠΣΗ.

Ο Ζαρός μπήκε αρκετά καλά στο παιχνίδι και από το πρώτο λεπτό υπέβαλλε τον ρυθμό του, καταφέρνοντας μάλιστα αυτή την υπεροχή να την μετουσιώσει σε γκολ στο 13ο λεπτό, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ ο Ξεκαρδάκης με κεφαλιά νίκησε τον Αλεβιζάκη κάνοντας το 1-0.

Η Γόρτυνα έψαξε αντίδραση και κατάφερε να βρει γκολ ισοφάρισης στο 23ο λεπτό με τον Ξαγοραράκη να φέρνει το τοπικό ντέρμπι στα ίσα.

Η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε αρκετή ώρα, αφού στο 28ο λεπτό, ο Ζαρός πήρε ξανά προβάδισμα στο σκορ με τον Σηφάκη ο οποίος έκανε το 1-2 που έμελλε να είναι και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν παρόμοιος με τον Ζαρό να έχει την κατοχή της μπάλας και την Γόρτυνα να προσπαθεί να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις, ωστόσο οι δυνατές μονομαχίες ήταν αυτές που ξεχώρισαν στο παιχνίδι.

Όσο περνούσε η ώρα η Γόρτυνα ανέβασε τις γραμμές της για να πετύχει το γκολ ισοφάρισης, χωρίς ωστόσο να έχει την τεράστια ευκαιρία, ενώ για τον Ζαρό οι φάσεις του Σαριδάκη και του Θεργιάκη ξεχώρισαν.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης και έτσι ο Ζαρός πήρε ένα σπουδαίο διπλό που τον κράτησε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γόρτυς: Αλεβιζάκης, Χατζίου, Δαριβιγανάκης, Παπαδάκης, Ξαγοραράκης, Φανουράκης, Μάλλο, Κλεβίν, Μηναδάκης, Κυριακάκης, Ντρομπονίκου.

Ζαρός: Φιλιουδάκης, Καλεμάκης, Λεμονάκης, Καρουζάκης, Καπετανάκης(55’ Ραπτάκης), Αλμπαντάκης Β., Γρηγορίου, Ιατρομανωλάκης(Θεργιάκης), Καργάκης, Σηφάκης(70’ Σαριδάκης), Ξεκαρδάκης(90’ Τσαγκαράκης).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P