Με υπογραφή Πετράκη τη νίκη η Δόξα Ηρακλείου!

Μια ακόμα σημαντική νίκη κατάφερε να πάρει η Δόξα Ηρακλείου, η οποία επικράτησε του Μαρτινέγκο με 4-1.

Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι με φάσεις και από τις δύο ομάδες Δόξα Ηρακλείου και Μαρτινέγκο, διασκέδασαν τις εντυπώσεις σε αρκετό κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου για την αναμέτρηση.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που «χαμογέλασαν» στο πρώτο ημίχρονο, αφού στο 20ο λεπτό ο Πετράκης άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0, που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου, αφού παρά τον καλό οι ρυθμό, οι χαμένες ευκαιρίες και των δύο ομάδων δεν βρήκαν στόχο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός παρέμεινε ίδιος με τις δύο ομάδες να σπαταλούν ευκαιρίες και η μπάλα να πηγαίνει πάνω – κάτω και την Δόξα Ηρακλείου να σκοράρει μέσα σε δύο λεπτά με τον Πετράκη να πετυχαίνει χατ τρικ κάνοντας το 2-0 στο 58ο λεπτό και το 3-0 στο 60ο.

Το Μαρτινέγκο κατάφερε να κάνει μια από τις πολλές ευκαιρίες του γκολ με τον Τολάνι στο 80ο λεπτό. Το κερασάκι στην… τούρτα για την Δόξα Ηρακλείου έβαλε ο Κώττας στο 88ο λεπτό ο οποίος έκανε το 4-1 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

 Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Δόξα Ηρακλείου Κλάδος, Μαγουλάκης(75’ Κεβάνι), Ανδριαδάκης, Αποστολίδης, Φουράκης, Περάκης, Δασκαλάκης(λ.τ. 55’ Ξυστράκης), Σπανουδάκης(75’ Παπάζογλου), Πετράκης(75’ Αλεξάκης), Κώττας, Καρκανάκης(65’ Ματαλλιωτάκης).

Μαρτινέγκο: Γκέγκα, Γαλανάκης, Σερέτης(55’ Μπατσέλι), Φαϊτάκης, Παρασύρης(75’ Κατσελής), Παναγιωτάκης, Χότζα, Ψυχαράκης(55’ Τελχάϊ), Βιδάκης(43’ λ.τ. Ντολάνι), Φθενάκης, Μαρνταρέ(55’ Λυρώνης).

Tο πρόγραμμα της Κυριακής:
[wpse_matches competition=”93302″ cdate=”2022-02-06″]
Η βαθμολογία:
[wpse_standing competition=”93302″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P